Riešia sa tu úplné odvecoviny... FEAR, máš nahraných 224 hodín, rank 57 a nevieš si poradiť s pár sráčmi na leveli 15 a USAS? Tak potom tu neplač a daj si radšej ragequit...
Stáva sa aj mne, že ma serú lamy, s M320 a RPG, ale tak na každého je nejaký liek... Ešte sa mi nestalo, že by sa mi nepodarilo na Metre preraziť cez schody ku Bčku za USA...
Čo sa týka IRNV, tak on sa na vás músí aj tak pozerať, aby vás uvidel, takže keď ste šikovní, tak sa mi dostanete zo zorného poľa a je váš... Znova treba len trošku rozmýšľať v hre a nie len bežať a strieľať
No a ku hre, mne to zatiaľ nejako moc nepadá a to že sa to niekedy nespustí, ma až tak neserie. Hra ide po spustení parádne, nezaznamenal som nejaké väčšie problémy.
Najviac ma teraz štve, že som asi niečo naviac zapol v nVidia paneli a blbne mi obraz v hre. Niekedy mi to zobrazí také moc ostré, alebo ako keby to bolo v komixe

Niečo podobné, ako bola hra XIII. Vie mi s tým niekto poradiť?

Alebo sem hodiť, nastavenia grafiky v nVidia paneli, aby grafika vykresľovala čo najkvalitnejšie a najvernejšie? Grafiku mám v podpise