V baleni k AP-cku TP-LINK TL-WA901ND je POE redukcia. Pouzil som ju, pretoze z 11poschodia v budove som potreboval pretiahnut kabel na 9 poschodie ale na 9tom je problem s elektrikou 220V. Ethernetovy kabel od Routra na 11poschodi ma mozno max. 20metrov k APcku TP-Link na 9tom poschodi. Ak vsak na 11stom dam z routra kratky kablik do konektora LAN na tej POE krabicky, tu nasledne napajam prilozenym adapterom, a do konektora POE na krabicke zapojim kabel ktory ide z 11steho na 9te poschodie, TP.Link sa sice zapne - preblikava, ale notebook ziadne Wifi nenajde, a okrem prvej LEDKY ostatne zasvietia a zhasnu a stale dookola. Ak nasledne kabel z 9teho zapojim na 11stom priamo do routra, a APcko napajam adapterom v elektrike priamo na 9tom - nie cez POE, Access Point funguje a book sa bez problemov pripoji s IPckou ktoru pridelu router na 11stom.
Vie niekto, alebo ma skusenost, preco mi to POE nejde? Kabel som kupil zvlast, je to klasicky 4World Kábel UTP 4x2, kat. 5e, drát. Kabel bol odskusany testerom, vsetkych 8vetiev preslo bez problemu. Je problem v kabli, alebo 30metrova dlzka podpory POE je prehnana? Dakujem za odpoved

PS:
http://www.alza.sk/tp-link-tl-wa901nd-d165051.htm
Power over Ethernet se hodí v případě, kdy je nutné umístit AP do prostor, kde není přístup k napájení (el. zásuvce). Přibalený napájecí injektor dokáže napájet AP a přenášet data zároveň. Vše probíhá přes standardní konektor RJ-45 až do vzdálenosti 30 metrů.