Battlefield 3
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield 3
Tak nieco urcite spravili, lebo teraz netrafim ani slona
od obeda zatial ani jeden problem s pripojenim alebo odpojenim zo servra ... . klop klop //
uzasny autobalanc...za hru zmeni clovek niekolko krat team...
Ak mas dobre pripojenie a dobry ping na server, daj si to na minimum. Pochopil som to tak, ze ked to nechas na maximum, pc ti bude "dopocitavat" polohu hraca, tak aby si nevidel jeho lagovanie. Ak to das na minimum tak uvidis jeho "skutocnu" polohu. Mohli ste si vsimnut ze v bf3 ste nikdy nevideli hraca aby lagoval aj ked ma ping 800. To preto lebo defautlne to bolo nastavene na maximum, teraz ked si to vypnes, tak ho uvidis lagovat. Aspon tak som to ja pochopil, mozno to je inakFerdie napísal:tiež by ma to zaujímalo. netuším ako to funguje... mám to nastavené defaultne t.j. na maxhulo92 napísal:nikto?hulo92 napísal:btw. ako si mam ten connection posuvnik nastavit ked mam optiku? vobec nechapem co to robi moze my to niekto vysvetlit?
Spoiler: ukázať
problém je v tom, že svoj ping si nevidíš, ale ostatných áno to je čistý fail ... inak tá hit detekcia je rovnaká, ja žiadne zlepšenie nevidím - stalo sa mi, že som strieľal na jedno miesto, medzitým protihráč kúsok odbehol, ale aj tak ho zabilo
No na parádu, každy další patch = zase dalšie problemy. Tentoraz sa pre zmenu aj dostanem do hry ale mam len čiernu obrazovku... /zvuk v pozadi je počuť takže do hry som sa dostal/ na paradu, ja som zvedavy kedy si ja konečne tu hru aj normalne zahram...
Jo aj generator nahodných vyhovoriek funguje aj ked s inými verziami tentoraz. Ale ta čierna obrazovak ma važne serie. Jedine čo mi zobrazli že som sa dostal do hry tesne pred koncom a na koci tu tmavu obrazovku s hmlou zobrazili ale inak nič ine, ani konečne skore proste nič. Potom zase čierno čierna tma a hra beži nadalej /pčujem zvuky/.
No nič jebem na to idem radšej suložiť...
Jo aj generator nahodných vyhovoriek funguje aj ked s inými verziami tentoraz. Ale ta čierna obrazovak ma važne serie. Jedine čo mi zobrazli že som sa dostal do hry tesne pred koncom a na koci tu tmavu obrazovku s hmlou zobrazili ale inak nič ine, ani konečne skore proste nič. Potom zase čierno čierna tma a hra beži nadalej /pčujem zvuky/.
No nič jebem na to idem radšej suložiť...
@pepo30 si zabil
no ten autobalance je paradny... celu hru hram jak kk* aby sme vyhrali a pred koncom ma to prehodi do prehravajuceho tymu... je*em im takutu hru ja
no ten autobalance je paradny... celu hru hram jak kk* aby sme vyhrali a pred koncom ma to prehodi do prehravajuceho tymu... je*em im takutu hru ja
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
pepo akú máš verziu hry? ak ruskú stiahni si toto a nakopíruj do zložky s hrou: http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3 ... 3lang.html
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
To je klasicky autobalance FPS-iek niekedy dokaze vytocit do nepricetna
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
mne sa to nejak divno hraje po tom patchy. mam pocit ako by som mal stale lagy alebo co. hlavne je to vidiet pri jet a chopper. ale i ked beham po vlastnych.
o ano, a nejdem sa radsej rozculovat o kokotinach ktore nefixnu a budu riesit to co funguje. ale to uz tak byva.
o ano, a nejdem sa radsej rozculovat o kokotinach ktore nefixnu a budu riesit to co funguje. ale to uz tak byva.
- sensilux
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Jún, 2007, 08:00
mam Ati HD5870 1 GB a karta mi v poslednej dobe dost huci, teploa je okolo 84 stupnov pri BF3.....ta teplota je normalna ci nie velmi?
ale tak toto si chod riesit do grafik ne tunaka
Ferdie napísal:pepo akú máš verziu hry? ak ruskú stiahni si toto a nakopíruj do zložky s hrou: http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3 ... 3lang.html
Samozrejme že mam klasicku krabicovu verziu s českým prekladom kupneu na sk v progamingshope...
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
tak zatial vyzera ze pre mna patch funguje na vybornu,ziadne pady,pripojenie na prvy krat-mozno trosku padol vykon ale stale sa pekne da
tuto su nejake skryte zmeny pri poslednom patchi:
http://www.battlefield-3.cz/skryte-zmen ... -patch-r3/
toho cloveka co urobil toto naozaj vrucne milujem:
tuto su nejake skryte zmeny pri poslednom patchi:
http://www.battlefield-3.cz/skryte-zmen ... -patch-r3/
toho cloveka co urobil toto naozaj vrucne milujem:
vsimol som dnes si par krat nepriatelske miny miny na minimape,bolo to uz aj skor alebo je to nieco nove?Klávesa „H“ nyní přepíná mezi módy pro zobrazení chatu:
Hidden – chat se nebude zobrazovat
Pop-up – klasický způsob, když někdo napíše, chat vyskočí a po čase zmizí
On – je pořád zobrazen
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
diky moc, vyskusimP€PoX napísal:Ak mas dobre pripojenie a dobry ping na server, daj si to na minimum. Pochopil som to tak, ze ked to nechas na maximum, pc ti bude "dopocitavat" polohu hraca, tak aby si nevidel jeho lagovanie. Ak to das na minimum tak uvidis jeho "skutocnu" polohu. Mohli ste si vsimnut ze v bf3 ste nikdy nevideli hraca aby lagoval aj ked ma ping 800. To preto lebo defautlne to bolo nastavene na maximum, teraz ked si to vypnes, tak ho uvidis lagovat. Aspon tak som to ja pochopil, mozno to je inakFerdie napísal:tiež by ma to zaujímalo. netuším ako to funguje... mám to nastavené defaultne t.j. na maxhulo92 napísal:nikto?hulo92 napísal:btw. ako si mam ten connection posuvnik nastavit ked mam optiku? vobec nechapem co to robi moze my to niekto vysvetlit?