Battlefield 3
Re: Battlefield 3
mňa zarazila ešte jedna vec po tomto patchi: na minimape vidno nepriateľské výbušniny (míny, claymore) - čo to má pre boha znamenať? nestačí, že míny miznú po tom ako skapeš, ale ešte ich aj v pohodke vidíš a zničíš - to už ich mohli rovno z tej hry vyhodiť... a takýchto stupidít sa dá nájsť veľa
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Pfff, dal som znovu komplet uninstal, reinstall, stale to hodi error, a potom som este skusil repair a na 57.01% som dostal bluescreen
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No tak to by si sa mal rozlucit s tymto vlaknom a zacal hladat co je v tvojom PC nestabilne, resp. aka komponenta odchadza.
- k0rben
- Používateľ
Nic neodchadza, ale ja asi odidem od tohoto titulu pokial nebude hratelny, mal som asi pockat rok ako z bfbc2 kto by chcel zahrat tak si mozme niekedy dat.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ak dostanes BSOD pri Repair install, co je operacia v podstate citania suborov na disku a kontroly hashov voci udajom zo servrov EA (teda ci tvoje lokalne subory sa zhoduju s tymi u EA), tak je problem naozaj s tvojim PC a nie s hrou ci Originom.
- k0rben
- Používateľ
Toto je zatial jediny bsod na tejto zostave, ziaden iny problem som nemal a ani nemam, len s tymto posr**** battlefieldom. Vsetko je inac v normale.
vsetci co ste chceli vediet ze preco tam nemate vlastny ping tak je to preto lebo to ukazuje ping voci hracom cez server, aspon tak som sa docital... (uz len ci to je aj pravda )
cize voci sebe samemu nemozte mat odozvu, to by bolo nieco ako som na tomto mieste ale zaroven nie som (mi to pripomina Schrödingerovu macku)
cize voci sebe samemu nemozte mat odozvu, to by bolo nieco ako som na tomto mieste ale zaroven nie som (mi to pripomina Schrödingerovu macku)
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Stiahni si "BlueScreenView" a cez program zistis co ti presne sposobil ten padk0rben napísal:Toto je zatial jediny bsod na tejto zostave, ziaden iny problem som nemal a ani nemam, len s tymto posr**** battlefieldom. Vsetko je inac v normale.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
k0rben napísal:Toto je zatial jediny bsod na tejto zostave, ziaden iny problem som nemal a ani nemam, len s tymto posr**** battlefieldom. Vsetko je inac v normale.
Ahoj ani mne to nejde, teraz robim este reinstal, aj ked som si viac menej istý že to nepomože, tak večer prídem z posilky asi o 19.00 hod a potom možme dať BC2 spolu, ok?
lol, hlavne že v každej inej hre ping ukazuje, len v BF3 sa to nedá vývojári sú riadni srandisti ... a už len to zdôvodnenie je nejaká blbosť, predsa ping je odozva medzi tebou a serverom, tak v čom je problém...Sky napísal:vsetci co ste chceli vediet ze preco tam nemate vlastny ping tak je to preto lebo to ukazuje ping voci hracom cez server, aspon tak som sa docital... (uz len ci to je aj pravda )
normalne by som dakomu taku strelil cez pysk za ten USAS ze by ho zalomilo tam kde je najhrubsi .... normalne by som vesol do kanclu de sedia ti Dementi z DICE a normalne rad za radom prije.at na tlamu ...normalne spasa bomba na face ..
to uz som myslel ze som videl vsetko co to dokaze ale zrejme zdaleka nie,,, a to uz zacina byt trosku epic fail ..
to uz som myslel ze som videl vsetko co to dokaze ale zrejme zdaleka nie,,, a to uz zacina byt trosku epic fail ..
Naposledy upravil/-a FEAR v St 07. Dec, 2011, 18:41, upravené celkom 1 krát.
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
to ano, ten ti ukazuje pri serveroch ked ich prehliadas na BL, toto by malo byt ping ku hracovi... aj tak si myslim ze je to totalna blbost (to zdovodnenie)Ferdie napísal:lol, hlavne že v každej inej hre ping ukazuje, len v BF3 sa to nedá vývojári sú riadni srandisti ... a už len to zdôvodnenie je nejaká blbosť, predsa ping je odozva medzi tebou a serverom, tak v čom je problém...
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
jasne, že je to blbosť, oni sa vedia iba vyhovárať a vyhýbať sa problémom kt. tá hra má...