Zdravim.... neviem z akeho dovodu ale nejde mi zapnut PC .. jedine co spravi tak 3x za sebou pipne repracik a na monitore mi nic nezobrazi...
Hral som BF3 .. vypol som ho... bol som na nete ... isiel som si spravit jest a ked som sa vratil tak PC bol vypnuty... ked som ho zapol tak piiii piiip pip ...
BF 3 som hral asi 25 min ... teplota GPU bola 60 stupnov maximalne a CPU neslo na viac ako 50...
co s tym ???
Nejde zapnut PC - 3x pipne
Re: Nejde zapnut PC - 3x pipne
uz som skusil ... (vyberal som baterku) ..
btw jeden krat pipne dlho a potom 2x kratko.
btw jeden krat pipne dlho a potom 2x kratko.
vadna vga
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
http://www.technick.net/public/code/cp_ ... beep_codes
predpokladam, ze ide o AMI BIOS, takze 1dlhy 2 kratke...to by mala byt ta vadna VGA, ako sa tu uz pise. Mozes skusit VGA vybrat, skontrolovat, ci je dobre zasunuta, dat ju naspat a dufat, ze to pojde
predpokladam, ze ide o AMI BIOS, takze 1dlhy 2 kratke...to by mala byt ta vadna VGA, ako sa tu uz pise. Mozes skusit VGA vybrat, skontrolovat, ci je dobre zasunuta, dat ju naspat a dufat, ze to pojde
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
pf .. nejde uz som skusal 3x .. aj ram aj HDD ... skoda no .. treba reklamovat :/ boha tu.. 3 tyzdne som ju mal az ...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
mozno si to prehnal s tym OC? Predsalen 900 neni uz uplne malo...ale to je nepodstatne, asi RMA
ale predtym bude este velmi dobre vyskusat zapojit inu grafiku alebo tvoju v inom PC.
ale predtym bude este velmi dobre vyskusat zapojit inu grafiku alebo tvoju v inom PC.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Spoiler: ukázať
ja som ju netaktoval ona je uz taka od vyroby..
skusil som ju dat do priatelkyneho PC na ktorom ma ona integr. graficku kartu .. zapojil som tam moju zapol PC monitor som pichol do nej a PC sa tak isto nezapol ... ani logo ani nic.. ked som minitor pichol do integrovanej tak vsetko slo.
dnes som ju uz poslal na reklamačku.
skusil som ju dat do priatelkyneho PC na ktorom ma ona integr. graficku kartu .. zapojil som tam moju zapol PC monitor som pichol do nej a PC sa tak isto nezapol ... ani logo ani nic.. ked som minitor pichol do integrovanej tak vsetko slo.
dnes som ju uz poslal na reklamačku.