takže, aby som sa dovolal svojej pravdy, napíšem celý príbeh.
Ponúkal som Svoje Pc na rozpredanie, chcel osm sa toho rychlo zbaviť tak som išiel pod cenu.
Dostal som pár ponúk, prišla ponuka od midleta, 400€ aj s monitorom, najprv som vahal ale nakoneic sme sa dohodli, že si preň príde osobne. Osobne si ho prevzal u mňa doma, Mal možnosť všetko vyslúšať prezrieť a aj odmietnúť, ale on sám vedel, že veci predávam za dobrú cenu. Nakolko Si dovolím tohoto človeka nazvať retardovaným či telesne tak aj mentálne, začal namna kydať na forume, že som mu nepredal to, čo som deklaroval a že som neseriozny... JA SOM NESERIOZNY????? Z Akého dôvodu???? Ešte ako pykošku som mu ponukol, že celu zostavu odkupim nas5 tak ako je, ale túto variantu už nechcel. Počas v threade som nikdy nikomu nenapísal že na 100% je tvoja vec. Ako každý predávajúci som predal tam kde sa m ito zdalo jednoduchšie a rychlejšie. Ako sám pán Midlet (ktorý mimochodom vedel moej číslo a kludne mi mohol zavolať, že je problem a nejak vyriešiť a nie vypisovať, že neopisujem na SS) mohol vidieť veci boli v 100% stave, nepoužíté veci som predal.
1. Nikoho som Neoklamal
2. Nakoniec kupujúci tej zsotavy mal možnsoť si všetko preskúšať a aj možnsoť odmietnúť.
3. Požadujem aby ste ma zmazali z banlistu, pretože nikoho som neobral ani o peniaze a ani starosti osm nikomu nenarobil, nič som nesluboval.
Ak sa tu najde objektívny človek tak Mi dá za pravdu.
Ak nie bohužial ....
vykopnutie z bazaru !!!!
Re: vykopnutie z bazaru !!!!
Takže pán užívateľ, síce je po 12 v noci a ja ešte makám, aby som zarobil na rodinu. Ale odpíšem Ti.
Podľa teba je normálne ak sa niekto niečoho dožaduje (informácii) a 2 stránky kde záujemci píšu nie si schopný informovať, rovnako odpovedať na SS a prípadné emaily? Ak nie si slepý tak je to naozaj na tom odkaze do tvojej témy. Neviem potom čoho sa dožaduješ.
A ešte jedna vec, je to rozhodnutie a nemienim ja či už niekto iný z vedenia tu s tebou rozoberať prečo, začo ako. Mal si si to uvedomiť skôr. Bazár je prídavkom, nad ktorým sedime ako kvočky a prináša prd...prináša to len Vám.
Tak sa prebuď a neplač, ešte jedna podobná téma zrušíme Ťa celkovo.
Samozrejme takto bude oddnes riešený každý pretože toto vyplakávanie a akési nútenie zmeniť rozhodnutie je neprípustné...vrátime sa do časov keď v bazári panoval poriadok.
LOCK.
Podľa teba je normálne ak sa niekto niečoho dožaduje (informácii) a 2 stránky kde záujemci píšu nie si schopný informovať, rovnako odpovedať na SS a prípadné emaily? Ak nie si slepý tak je to naozaj na tom odkaze do tvojej témy. Neviem potom čoho sa dožaduješ.
A ešte jedna vec, je to rozhodnutie a nemienim ja či už niekto iný z vedenia tu s tebou rozoberať prečo, začo ako. Mal si si to uvedomiť skôr. Bazár je prídavkom, nad ktorým sedime ako kvočky a prináša prd...prináša to len Vám.
Tak sa prebuď a neplač, ešte jedna podobná téma zrušíme Ťa celkovo.
Samozrejme takto bude oddnes riešený každý pretože toto vyplakávanie a akési nútenie zmeniť rozhodnutie je neprípustné...vrátime sa do časov keď v bazári panoval poriadok.
LOCK.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555