Modding by Hydro
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Modding by Hydro
Jo, nech to nevyzera ako chobotnica, vzdy sa nieco da robit do 1 prudu ich skus dat.
Spoiler: ukázať
preto by to bolo lepsie robit na viac vrstiev. Nastriekat, nechat zaschnut, presmirglovat jemnym brusnym papierom na mokro a potom znova 2x to iste... Farba by mala byt pevna, hladka a nemala by sa ani odlupovat.sqbo napísal:bol leskly. ale napr. na plochu kde je doska velmi dobre nechytil. Cela plocha je drsna....
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
Farba do dost krehka, hlavne v miestach kde su kolajnicky pre bocnicu, kde sa srubuju srobky a pod. Drzi celkom dobre ale nevydrzi tolko co povodna. Co s tym ?
- k0rben
- Používateľ
oblep kolajnicky jemnym pasikom priehladnej pasky, ak chces tak dam foto ja to tak mam, vobec sa to nesupe...
stale tie olupy prefarbim ale uz ma to ste je to velmi krehke. Vidim ze tu na fore sprejovali aj skrutky a prkotiny a taketo problemy neboli
// ale za tie foto budem rad
// ale za tie foto budem rad
prebrusenie, zakladny nater, farba, lak, lak.
Dupli color. Na prvej strane je to popísané
Dupli color. Na prvej strane je to popísané
- k0rben
- Používateľ
Nastriekane to mas dobre, preto to druhym drzi lebo s tym opatrne zaobchadzaju, vsetko sa zacne supat co je obyc. sprejom takto striekane. Tie foto dam az zajtra nakolko mam vybity fotak.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hmmm, tak to teda neviem preco sa lupe... bol povrch riadne vycisteny?
a inak, na namahanych miestach sa ta farba vzdy bude nicit, ale tie miesta (tj. zavity, uchytenia atd.) vecsinou neni vidno a preto to potom vyzera ze druhym sa to nelupe
a inak, na namahanych miestach sa ta farba vzdy bude nicit, ale tie miesta (tj. zavity, uchytenia atd.) vecsinou neni vidno a preto to potom vyzera ze druhym sa to nelupe
Steam: michalsveto
Táák update. Včera dorazilo 20metrov Flexa z MDPC (Aquamarine Blue) 10metrov cierneho som uz mal doma dlhsie vdaka Valistarovi
Samozrejme som nevydržal a hneď som sa pustil do Flexovania a skracovania káblov
Ako rozobrať zvyšné káble ešte zatial neviem takže zatiaľ len molex a sata
Príprava
Po práci
Zrejme sa budem musiet ešte poobzerať po tých heatsrinkoch.
Samozrejme som nevydržal a hneď som sa pustil do Flexovania a skracovania káblov
Ako rozobrať zvyšné káble ešte zatial neviem takže zatiaľ len molex a sata
Príprava
Po práci
Zrejme sa budem musiet ešte poobzerať po tých heatsrinkoch.
Ake Heatsrinky choď do hoc jakeho elektro shopu co sa aspoň trošku zaujima o radioamaterstvo a nakup si zmršťovacie bužírky a maš to aj vo farbach za šupky.
EDIT: ja to používam pri pajkovani a držiako ako nalepene http://imageshack.us/photo/my-images/695/img3758l.jpg/ foto ešte pred zmrštením
EDIT: ja to používam pri pajkovani a držiako ako nalepene http://imageshack.us/photo/my-images/695/img3758l.jpg/ foto ešte pred zmrštením
Naposledy upravil/-a kramer v Pi 09. Dec, 2011, 21:31, upravené celkom 3 krát.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Ano vsimol si Ale vraj dobre nedrzia. Zajtra asi zbehnem do radioamatera
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
drzia dobre ked das dobru velkost
a potom su aj take co maju z vnutornej strany lepidlo este a to uz drzi fakt riadne ..
a potom su aj take co maju z vnutornej strany lepidlo este a to uz drzi fakt riadne ..
Steam: michalsveto
Tak doflexované docablemanagmentované výsledok :
Konektory išli rozobrať veľmi jednoducho vyrobil som nástroj podobný tomu z MDPC. Boli to v podstate dve ihly, vyklepkané na šírku asi 2mm
Vďaka za komentáre
Konektory išli rozobrať veľmi jednoducho vyrobil som nástroj podobný tomu z MDPC. Boli to v podstate dve ihly, vyklepkané na šírku asi 2mm
Vďaka za komentáre