Notebook + SSD
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Notebook + SSD
Caute. Chcem kupit tento notebook http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g570- ... 276485.htm + nejake SSD (mozno aj bazarove) tak do 100€. Zaujima ma pripojenie ci napr taky Crucial m4 by sa dal do toh notebooku zapojit. Ak ano tak pridu na to? Myslim na reklamacnom ze bol meneny HDD? Prípadne niečo takéto? http://www.alza.sk/ocz-agility-3-series ... 237875.htm
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
Re: Notebook + SSD
Chces si vymenit tu 500vku za nejake SSD ?
Podla mna je to neefektivne kedze stratis vsetok ukladaci priestor a ostane ti miesto na Win a par hier.
Pokial by ten NB mal este jednu volnu pozicu na HDD bolo by to o niecom inom (mal som chvilku v NB SSD disk a ide to vsetko omnoho rychlejsie !)
Ked tak strasne chces mat v NB SSDcko tak si najdi NB ktory ma eSATA alebo USB 3.0 aby si si ten povodny disk mohol pripojit a pracovat snim rychlo.
A ku tvojej otazke tak ohladom reklamacii.
Mam NB znazky HP a na stranke vyrobcu som si nasiel servisny navod kde bolo presne pisane ako si mam vymenit HDD a RAM.
Takze podla mna tieto dve veci si vies v pohode vymenit bez straty zaruky.
Podla mna je to neefektivne kedze stratis vsetok ukladaci priestor a ostane ti miesto na Win a par hier.
Pokial by ten NB mal este jednu volnu pozicu na HDD bolo by to o niecom inom (mal som chvilku v NB SSD disk a ide to vsetko omnoho rychlejsie !)
Ked tak strasne chces mat v NB SSDcko tak si najdi NB ktory ma eSATA alebo USB 3.0 aby si si ten povodny disk mohol pripojit a pracovat snim rychlo.
A ku tvojej otazke tak ohladom reklamacii.
Mam NB znazky HP a na stranke vyrobcu som si nasiel servisny navod kde bolo presne pisane ako si mam vymenit HDD a RAM.
Takze podla mna tieto dve veci si vies v pohode vymenit bez straty zaruky.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Notebook + SSD
nie je to žiaden problém pokiaľ vieš odskrutkovať asi 8 skrutiek
disk čo tam máš prehodíš do externého krytu a hotovo
je to záležitosť asi 10min
samozrejme treba preniesť systém z HDD na SSD napr pomocou acronisu alebo podobného programu
OCZ určite nie
pokiaľ by si zohnal bol by fajn starší intel M80
disk čo tam máš prehodíš do externého krytu a hotovo
je to záležitosť asi 10min
samozrejme treba preniesť systém z HDD na SSD napr pomocou acronisu alebo podobného programu
OCZ určite nie
pokiaľ by si zohnal bol by fajn starší intel M80
Spoiler: ukázať