Epox 8k9a2+, barton 2600+
a este...na inom fore chlapik, povedal ze ten nasobic zas ide otvorit.... a dal mi tento odkaz : http://www.pcforum.sk/1-vt2547.html?start=0
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Feb, 2006, 02:00
2600+ za 2000 tazko zozenies. Musis mat stastie. Po procesoroch 2500+ je momentalne velke zhananie a vacsinou sa predavaju za 2500 sk a viac. Nejaky tyzden som ho tiez zhanal. V obchodoch co maju este rezervy, no chance, 2600+ stoji 4100 bez DPH!!! Totiz mne nedavno odisiel Barton 2500+. Takze nakoniec som sa rozhodol prejst na s754 alebo s939, aj ked to nieje prave najlacnejsie.
Ak si par dni pockas, budem predavat moju dosku v bazare za 1500sk. Ma PCI/AGP lock, je to kvalitka doska, s mod biosom das aj 230 FSB, ale ty budes rad, ked ti ta 2600+ pojde na 400 FSB.
Ak si par dni pockas, budem predavat moju dosku v bazare za 1500sk. Ma PCI/AGP lock, je to kvalitka doska, s mod biosom das aj 230 FSB, ale ty budes rad, ked ti ta 2600+ pojde na 400 FSB.
cakal som ze sa tu zacne spekulovat, ze sa to predsa len da odomknut. Nie je to celkom tak. Tie CPU su Superlock. Da sa to oblbnut ze ten procesor je mobilny (do notebookov), tam sa pomocou nejakeho softu potom da menit nasobic za chodu windows (ale len smerom dole tusim). Ma to skor nevyhody ako vyhody, pretoze nie kazda doska dokaze s mobilnym Cpu pracovat (treba mat Award bios). Napatie Cpu tiez nemusi zodpovedat pravde (u mobilnych je to merane inac). Skratka nie je to to prave orechove, lebo odomknuty z vyroby a "odomknuty roznymi fintami " je rozdiel.mfmf napísal:a este...na inom fore chlapik, povedal ze ten nasobic zas ide otvorit.... a dal mi tento odkaz : http://www.pcforum.sk/1-vt2547.html?start=0
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
ano pri K7 procakoch mala FSB este dost znacny vplyv na vykon, narozdiel od K8. Cize cim vyssia fsb tym lepsie. Inac neviem jak chces dat nizssi nasobyc, ked ten procak ma zamknuty nasobyc, uz to tu bolo pisane viac krat.mfmf napísal:no ked by zvladal aj vacie FSB tak to by bolo celkom fajn dat aj nasobic nizsie ci nie? ...ale ved uvidime ako pojde taktovat... i ked nechapem ako mohli dat na doske ktora nema AGP,PCI lock 211fsb.... to nesposobi nestabilitu pri takom zvyseni?
Inac nechapem preco ta furt stve ten test. Kup to a skus sam a uvidis ze to nepojde na 211Mhz koli tomu pci/agp locku max niekde okolo 175Mhz.