ja som viacerým moňasom na chuť akosi nikdy neprišiel, vadia mi rámiky a aj šírka...
obával som sa aj tohto delu ale nakoniec vysvitlo že je iba o 10cm širší ako 23" samsung ale je to naozaj už len tak tak na šírku a myslím pixelov je viac ako dosť
aj tak mi to nedá na hry je daleko výhodnejšia tá 2500
ked človek vezme do úvahý že 3xxx dáva tak o 2fps viac niekdy aj menej ako 2500 za tie E to je dosť bieda, pomer cena výkon na hry je v podstate katastrofa, len CPU stojí toľko ako takmer komplet celá platforma s1155 a za odmenu , mno povedzme že dostanete v primere 5% na vrch
ono to vyplíva aj logicky SBE je takt na takt o chlp pomalší ako SB , myslím ozaj o chlp
a nárast je len vtedy ak zeberie 6c+6c alebo mamutia L3, ktorá je pomalšia ako pri SB
btw nikde na nete som žiadne zázračné 2X nárasty výkonu v žiadnej hre nevidel, samozrjememyslím SLI a ani 50%

+- ktomu ani nieje žiaden reálny dôvod okrem prípadov ktoré som spomenul a na tie mi stačí zmrzačená ruka
http://www.madshrimps.be/articles/artic ... z1gizQVsd3
ten test ukazuje aj kto je king v CPU

a už ním asi aj ostane
jop v defaulte je to fajné, ked som testil +- mi vyšlo že by som to všetko uchladil pasívne tj GK aj CPU