Tak zo skúseností viem, že VAC2 na Steame funguje dosť rýchlo A nie, ja som ban nedostalhulo92 napísal:k tym banom... si myslite za na steame a ich slavny VAC funguje inac? presne tak isto... ban dostanu za xy mesiacov... vy si myslite ze do niekolko hodin dostane ban?
Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
P€PoX napísal:Ja uz nic neriesim, idem si radsej zahrat skyrim
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ten chlap je pan!!! minimum prostriedkov a spravi perfekte videa
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Minimum prostriedokov?
Tak vybuchy, atd., to je jedine co tam je 3D
Tak vybuchy, atd., to je jedine co tam je 3D
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pada ti to ne default taktoch ?
neostava nic ine len sa stym zmierit pretoze dufat v napravu je po 2(3) patchoch neadekvatne
mám oc aj procák aj grafu, ale keby dám takty na default tak by to bolo totálne nehrateľné, takže sa musím zmieriť s občasným pádomMučo Mačo napísal:pada ti to ne default taktoch ?
tak nebudem stale dokola behat ku vlajke jak magor, ale zabijem toho campera?P€PoX napísal:s m320 mas najviac killov Tomu sa hovori sekundarna zbran Ale ok, sak kazdy si hraje podla seba.H4wk napísal:Sky, konecne niekto kto chape principo M320.. taktiez neobhajujem ludi co hraju LEN s M320 tzn, na 2m dava len s tym.. ale kto to pouziva normalne ako zalohu tak preco niekto ide pisat sprostosti..
Ja osobne som reportoval len jedneho, ban a wipe dostal po mesiaci, to mne osobne staci, mesiac pri tolkom pocte hracov a urcite na to nemaju dost ludi sa mi zda tak akurat. Na kazdeho dojde.. len to chce cas.
Co mi najviac vadi ked ma daju?
M320(ak niekto s nou v kuse dava a nic ine nepouziva), rpg medzi oci, usas+frag ammo/ pred tym patchom mi to vadilo/. No a potom mi vadia hraci ktori len lezia v tme, cakaju, nehybu sa. Ja si idem zobrat vlajku, bum a som dole. A stale dokola. Potom uz ma ani nebavi behat po vlajkach, ale stale to robim lebo ja jednoducho kempit nedokazem, neviem, na jednom mieste vydrzim tak 30s. A co ma neskutocne vytaca je, ked beriem vlajku a za ritou sa mi spawne niekto
QQ tu, QQ tam, QQ vsade
ale nechapem to, stale tu placete ze ako vas neviem ake zbrane stale zabijaju.. po prve, ste lamy, po druhe, mate tie zbrane tiez tak ich pouzite, a vyhovorka ze "ja niesom noob" je odveci
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
dalsi clovek co tomu rozumie, z tych mala co tu je...Amhro napísal: QQ tu, QQ tam, QQ vsade
ale nechapem to, stale tu placete ze ako vas neviem ake zbrane stale zabijaju.. po prve, ste lamy, po druhe, mate tie zbrane tiez tak ich pouzite, a vyhovorka ze "ja niesom noob" je odveci
Ty si myslis ze som taky sprosty ze sa necham zabijat dokola jednym clovekom, ked viem kde je tak ho dam dole, ale to ze niekde inde v tme lezi na zemi niekto iny uz neovplyvnim. nebavi ma to hrat sposobom ze pred tym ako sa niekde pohnem si 3x skontrolujem vsetky camp spoty, tiene, okna, strechy atd. Nikto ta nenuti citat moje posty, ja neplacem len konstatujem ako to vyzera v hre z mojho pohladu v hre.Amhro napísal:tak nebudem stale dokola behat ku vlajke jak magor, ale zabijem toho campera?P€PoX napísal:s m320 mas najviac killov Tomu sa hovori sekundarna zbran Ale ok, sak kazdy si hraje podla seba.H4wk napísal:Sky, konecne niekto kto chape principo M320.. taktiez neobhajujem ludi co hraju LEN s M320 tzn, na 2m dava len s tym.. ale kto to pouziva normalne ako zalohu tak preco niekto ide pisat sprostosti..
Ja osobne som reportoval len jedneho, ban a wipe dostal po mesiaci, to mne osobne staci, mesiac pri tolkom pocte hracov a urcite na to nemaju dost ludi sa mi zda tak akurat. Na kazdeho dojde.. len to chce cas.
Co mi najviac vadi ked ma daju?
M320(ak niekto s nou v kuse dava a nic ine nepouziva), rpg medzi oci, usas+frag ammo/ pred tym patchom mi to vadilo/. No a potom mi vadia hraci ktori len lezia v tme, cakaju, nehybu sa. Ja si idem zobrat vlajku, bum a som dole. A stale dokola. Potom uz ma ani nebavi behat po vlajkach, ale stale to robim lebo ja jednoducho kempit nedokazem, neviem, na jednom mieste vydrzim tak 30s. A co ma neskutocne vytaca je, ked beriem vlajku a za ritou sa mi spawne niekto
QQ tu, QQ tam, QQ vsade
Do lamiek si mozes nadavat sebe
Pepo aj keby si všetky tie miesta 5x skontroloval tak sa ti stane vieš čo ? anooooooo spawne sa ti za chrbtom
LoL akože teraz sorry, ale práve včera v noci som hral na Mordore a boli tam dvaja dementni cheteri a nikto ich neriešil Takže môžem celý Mordor... A inak tam hrali riadne lamy