v tychto situaciach si vzdy prajem zapnuty TK

//presnejsie ROFLmanSVK

Mučo Mačo napísal:Preco by ho nedal?preco ho nepouzit? Vies mi odpovedat logicky?FEAR napísal:no to mas dobre .. moja terajsia hra trvala cca 1 miutu .. co som stihol zbehnut z kopca a na vlajke som chytil clay ..proste da na vlajku clay to je ta vinaliezavost
neviem ci je vecsej ubohosti ..ale tak je to hra kazdy robi co vie .. lepise povedane na co sa zmoze .. hned je jasne ze nama zmysel tam dalej hrat
Bez urazky ale ten mordor uplne otras, sami sniper, same smaw/rpgcka na pechotu. Neni to tak zle jak playZone ale uz si tam veru nezahram. Na tom playzone servere flooduje admin chat ze ziadny rpg spam a dal som tam jedneho zo dva krat a palil po mne jedno rpg za druhym az ma nedal na 4 raketu. Som sa spytal ze co to ako je, preco ho nikdo nekickne ked nehra aspon trochu podla pravidiel a ostatni mi povedali ze to je admin nech si zavrem chrap. Takze uroven uplne ze superH4wk napísal:A ty si myslis ze na ceskych serveroch hravaju len cesi a slovaci ?
80% ludi tam je z celej europy a pripajaju sa aj z ciny atd... dost rusov.
20% su cz/sk..
Hovorim o Mordore.
no z rankom by som to nespajal .. vies to je hodnota ktora ide od 0 po 145 a teda ked si lama v 4 levely nikde nieje napisane ze na 32 nou nebudes stale .. a tak isto aj na 56Nech si hra kdo chce s cim chce ale obcas to ide pekne na nervy ked 56 rank hra celu hru s m320 a ma nanej 24 hviezd.
To je pravda ale tak niak ocakavas ze cim vacsi rank, tym viac skusenosti a snad aj krapet rozumu.FEAR napísal:este si dovolim reagovat na toto
no z rankom by som to nespajal .. vies to je hodnota ktora ide od 0 po 145 a teda ked si lama v 4 levely nikde nieje napisane ze na 32 nou nebudes stale .. a tak isto aj na 56Nech si hra kdo chce s cim chce ale obcas to ide pekne na nervy ked 56 rank hra celu hru s m320 a ma nanej 24 hviezd.takze povedat ze vidiet 56 level lamit je v spojitosti z levelom nicnepoukazujuce .. cim vyssie cislo steba nerobi automaticky vazenejsieho ci solidnejsieho hraca .. to nemozno ocakavat
rank nevypoveda onicom je to len zakonite zvysujuce sa cislo postupom casu ..