FunFon

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
Endy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42

FunFon

Príspevok od používateľa Endy »

Ahoj, chcel by som prejst na FunFon a mal by som par otazok, tak ak niekto vyuziva tieto sluzby tak by som bol rad za dake informacie.
Takze ide mi o to, chcel by som si kupit 4 SIM karty, na webe maju napisane, ze ak zoberem 4 SIM karty mam to za 9,90 eura http://www.funfon.sk/p/241/cennik
Ide mi hlavne o tie volania, kde mozem volat trom ludom zadarmo , ale tu citam jeden komentar http://www.funfon.sk/p/3484/limitovana-ponuka-funfonu konkretne uplne dole, ze uz to nieje mozne, pricom na stranke to maju vycapene
A dalsia otazka ako tam slape ten 3g internet :)
Viem, ze najlepsie by bolo ist tam osobne, lenze na dedine nemame Orange pobocku :D a do mesta pojdem najskor v pondelok, ale za opytanie nic nedam, mozno sa niekto najde :)
okrujko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Jan, 2010, 19:15

Re: FunFon

Príspevok od používateľa okrujko »

mam funfon iba na telefonovanie s priatelkou, net som neskusal, akcia fici, ja som vyuzil to, ked boli 4SIMky zadara cez net s 3€ kreditom...volas zadarmo iba ked mas kredit, takze ked nedobijes, prepadne a uz nevolas...
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Používateľov profilový obrázok
Endy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42

Re: FunFon

Príspevok od používateľa Endy »

:) Uz mam aj ja doma SIMky, 4 ma stali 9,90e, volania zadarmo super, ale ten net mi nejde, neviem v com je hacik :)

EDIT:// ale vsade kde citam, tak pisu, ze na iphone to proste nejde :?

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"