Battlefield 3
Re: BF3 artefakty
to isté aj ja. tiež sa to deje po +/- 10 minutách. teploty ok
napetie nepomaha
napetie nepomaha
Tak pravdepodobne nestačí testovanie IHVs na stabilitu v BF3. Alebo potom ovládače/SW/BF3 problém...
s pozdravom, crux.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Je to chyba ovladaca/hry
Mas najnovsi ovladac ? lebo ten nieco opravuje na 400 serii grafik
Nieco taketo ?
Po instalacii posledneho patchu na B3 to robilo no uz prestalo ...
Mas najnovsi ovladac ? lebo ten nieco opravuje na 400 serii grafik
Nieco taketo ?
Po instalacii posledneho patchu na B3 to robilo no uz prestalo ...
Spoiler: ukázať
na tom videu nič nevidím asi som slepý. Ja mám niečo také: http://www.youtube.com/watch?v=QpOvFCJcLeU len sú cez celú obrazovku.
Skúsil som napetie 1162 mV cez MSI Afterburner, nepomohlo. Tiež som vyskúšal poriadni underclock. Nepomohol.
Drivere som skúšal 290.53 beta, 285.79 beta a 285.62 whql. Medzi každým driverom som čistil pc s driver sweeper a ccleaner, utilkou vo windowse a defragmentoval som HDD. Potom som ešte manuálne zmazal nvidia veci z hdd a registra. V inštalácií som zaškrtol clean install a inštaloval som iba driver bez physX, 3D vision a podobných kktín. Nepomohlo
Vypnutie aera a iný browser tiež nepomohlo.
edit: toto mám ja http://www.youtube.com/watch?v=xRyJc7iF ... re=related
Skúsil som napetie 1162 mV cez MSI Afterburner, nepomohlo. Tiež som vyskúšal poriadni underclock. Nepomohol.
Drivere som skúšal 290.53 beta, 285.79 beta a 285.62 whql. Medzi každým driverom som čistil pc s driver sweeper a ccleaner, utilkou vo windowse a defragmentoval som HDD. Potom som ešte manuálne zmazal nvidia veci z hdd a registra. V inštalácií som zaškrtol clean install a inštaloval som iba driver bez physX, 3D vision a podobných kktín. Nepomohlo
Vypnutie aera a iný browser tiež nepomohlo.
edit: toto mám ja http://www.youtube.com/watch?v=xRyJc7iF ... re=related
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
daj si najnovsi beta ovladac, zevraj tento problem riesi a aj vyriesi
ved som písal že som ho skúšal. nepomohol
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
podla mna to je nestabilita grafiky... zvýš je volty
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
čo je testovanie IHVs?
Skočili artefakty, tak som minimalizoval hru a dal maximálne napetie ktoré mi afterburner dovolí. Hru som obnovil a nepomohlo.
GTAIV ide OK a crysis 2 DX11 tiež.
Skočili artefakty, tak som minimalizoval hru a dal maximálne napetie ktoré mi afterburner dovolí. Hru som obnovil a nepomohlo.
GTAIV ide OK a crysis 2 DX11 tiež.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
To co chces odpalit grafiku ? Take vysoke napatie nedavaj, kolko je zakladne a kolko maximalne napatie ?
Presne ten problem co je v tvojom videu je aj v mojom ... tak hej si slepy.
Odinstaluj ten ovladac co mas teraz a daj si tam tento http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 42&t=82386
Na battlelogu pisu, ze opravuje to co ty popisujes
Presne ten problem co je v tvojom videu je aj v mojom ... tak hej si slepy.
Odinstaluj ten ovladac co mas teraz a daj si tam tento http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 42&t=82386
Na battlelogu pisu, ze opravuje to co ty popisujes
While these aren't a large change, it will help players using the 400-Series GPUs who are having "black triangle" issues.
ten ovládač som mal... nepomohol. Skúsim ho dať zajtra ešte raz. Nedodrbe sa mi win ked 5x inštalujem driver?
A to napetie je v mV nie vo vatoch. A ak sa mi odpáli VRM (nieje chladené) poputuje na RMA, nestarám sa.. Reklamovať to musia..
A to napetie je v mV nie vo vatoch. A ak sa mi odpáli VRM (nieje chladené) poputuje na RMA, nestarám sa.. Reklamovať to musia..
Battlefield 3 prepina zbrane
Zdravim, mam problem, vzdy ked si chcem zmenit zbran tak mi to automaticky prepne na hlavnu zbran. Napr chcem pouzit bazuku a po par sekundach mi to prepne na hlavnu zbran, bud mi to prepne ked zacnem behat alebo ako som spominal po par sekundach. Niekedy mam problem aj kolieckom na mysi dostat sa napr k lekarnicke kedze mi aj medzi tym dava hlavnu zbrat. Dost mi to uz lezie na nervy, ani s pistolou nemozem vkuse hrat lebo mi stale prepina z kazdej zbrane na hlavnu. Vcom moze byt problem ? Mys mam logitech mx 518 a ovladace mam. Dik
- DeltaForce
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 21:34
Re: Battlefield 3 prepina zbrane
Skus dať v nastaveniach , obnoviť defaultne nastavenie...
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Mal som podobny problem. Mas nejake zariadenia (volant/gamepad) v PC? Tipujem ze ano . Ak mas, tak ich vyber... musi to pomoct, mne to pomohlo
Joystick ani gamepad nemam. Ale pomohlo to defaultne nastavenie. Dik moc