nenabehnutie pc
nenabehnutie pc
cafte mam problem z pc chcem ho spustit a nejde pricom svietia vsetky 4 indikacne diody ktore by maly postupne zhasinat neviem preco .a pc vobec nenabehne.. poprosim ak ste sa s niecim takymto stretli napiste ..
Naposledy upravil/-a Inso v Pi 14. Apr, 2006, 17:20, upravené celkom 1 krát.
ako ja neviem chcel som si poupratovatovat kable tak som pc vytiahol zo zdroja a povytahoval vsetky kable z pc a dal naspat a uz to robil...skusal som vytiahnut znova kable a zapojit a uz aj vytiahnut procak a dat naspat aj bios som skusal neviemco este mam skusits10 napísal:co si z nim robil naposledy? skusal si uz resenut bios? poodpajat co sa da? menit pamate v slotoch? daj viac info.
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No sak pozri v manuali co to znamena ked ti tie diody svietia, na to to tam je, aby si vedel kde je problem.
Skus poodpajat vsetky nepotrebne veci (rozsirujuce karty, externe zariadenia v USB, LPT a pod., vytiahni jednu pamat ak ich mas viac, potom skus s druhu) a zapni to ci to pojde. Mozes skusit aj pomerat napatia zo zdroja ak mas merak.
Skus poodpajat vsetky nepotrebne veci (rozsirujuce karty, externe zariadenia v USB, LPT a pod., vytiahni jednu pamat ak ich mas viac, potom skus s druhu) a zapni to ci to pojde. Mozes skusit aj pomerat napatia zo zdroja ak mas merak.
- Hard_4ever
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Mar, 2005, 20:00
Tento problem som mal aj ja ked som prvy krat spustil comp s touto doskou. Aj ked pochybujem ze to je tvoj problem, islo o to ze som zapojil do dosky len 20 zvlast ten 4pin ATX napajania. Ked som tam dal 20+4 (24pin) a este aj dalsi zvlast 4pin napajania tak to islo. Co si s nim naposledy robil?
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)