caute, viete mi niekto objasniť, prečo mi v Správcovi úloh píše, že mám iba 767mb, ked viem, že mám 2x1gb?
cely nb mi mrzne, na 7mičke sa iba so 767mb neda vobec pracovat
urobil som diagnostiku cez Win, nenaslo nic, kontrolovalo 2x po 100%, čiže zrejme obe ramky, po zapnuti ma vítala pekná bublinka že neboli zistené žiadne závady na pamäti ram tak neviem čo teraz...môže byť že pamäť si berie aj niečo iné, lenže netuším čo, grafa síce je integrovaná, ale žeby si brala 1,3gb?
nikdy mi to nerobilo...vždy som mal využitie ram na cca 40% a teraz posledné dva dni skoro neustále 90%
zdielanie pamate v 7mičke nikde neviem nájsť
ukazuje MENEJ ram ako mam
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: ukazuje MENEJ ram ako mam
preco sa nepozres do nast. grafiky nak vidis kolko zere?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
aj keby mi zrala tolko, co sa tam pise, stale mi chyba 1 gigabajt :/
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Otvor si Monitor prostriedkov, klikni na zalozku pamat a hod sem screenshot. Mal by si tam mat podobny graf :
Ty pravdepodobne budes mat 1GB ako Hardware reserved. Ak to bude tak, tak skus znova vybrat a vlozit oba pamatove moduly (moze byt zly kontakt), ak to nepomoze tak zisti ci ta doska vobec 2GB zoberie, pripadne ci nema problem s dvojstrannymi modulmi ci podobne blbosti.- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Ja som pozeral na nete, a EEEčka s ATOM 330 a ION chipsetom, vraj, podporujú aj 2GB....majú slot 2xSO-DIMM....
Ale napíš presne čo za hračku to máš
Ale napíš presne čo za hračku to máš
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
je to 1201N, mam ho uz rok ma to 2GB ram
no neviem ako je to mozne, ale odrazu mi ide sviznejsie, pozeram jak pozeram a uz to zrejme ide normalne...ale same od seba??
no neviem ako je to mozne, ale odrazu mi ide sviznejsie, pozeram jak pozeram a uz to zrejme ide normalne...ale same od seba??
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ked ti to nabuduce zblbne, tak si znova pozri tu obrazovku. Ak tam bude 1,2GB ako Hardware reserved, tak je niektory z problemov ktory som uviedol vyssie.
a ak to znova zblbne ako to mam riesit? zrejme reklamacia vsak?