Broslowski napísal:preco by som to hral, ked je na svete LOL ?
Lebo DotA 2 > LoL vo všetkých smeroch. Budeš frajer ak nájdeš jednu výhodu LoL okrem toho že je to hra for noobs.
Edit. Dnes nevyšiel žiaden patch, čiže žiaden nový hero. Asi to bude tým že zajtra je Silvester a chcú spraviť nejaké prekvapenie. Mňa tak napadlo, že k Silvestru by sa hodil Gyrocopter, Invoker a Goblin Techies Proste herovia čo ich spelly pripomínajú Silvester.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2 MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
v dalsom patchi by mal byt silencer + barathrum... aspon ja som tak pocul
zwARO napísal:hosi http://www.dotaportal.sk
registrujte sa
a hrava sa tam SIG
na to potrebujete vouch, podajte si VR vo fore
ten ziskate napr tak, ze zahrate par hier s niekym, kto vouch ma, napr ja alebo tam poslete nejake replaye z doty 1
ide o privatne hry CZ SK v podstate bez noobov
aku to ma uroven? kedysi davno som na DP sigu hraval len tam bolo na moj vkus malo hier, a ked si sa konecne dockal hry tak to nebolo nic moc
uroven to ma vacsiu ako pub ale mensiu ako cw s teamom.
pokial su vsetci hraci normalni a pridu na tsko a pozicie sa rozdaju rovnomerne ( moze sa stat, ze to hodi 4x supporta do 1 teamu a moze byt problem no) ale inak si myslim, ze je to v pohode.
Broslowski napísal:preco by som to hral, ked je na svete LOL ?
Lebo DotA 2 > LoL vo všetkých smeroch. Budeš frajer ak nájdeš jednu výhodu LoL okrem toho že je to hra for noobs.
Edit. Dnes nevyšiel žiaden patch, čiže žiaden nový hero. Asi to bude tým že zajtra je Silvester a chcú spraviť nejaké prekvapenie. Mňa tak napadlo, že k Silvestru by sa hodil Gyrocopter, Invoker a Goblin Techies Proste herovia čo ich spelly pripomínajú Silvester.
preco je to hra for noobs? Ved sa v tom hraju celosvetove turnaje s velkou dotaciou Imo je LOL super dost ma to bavi
pretoze proste koncept lolka je pre low skill hracov, ktori sa chcu hrou zabavit. Ale nie je vhodna na competetive hranie. To ze sa v nej hraju turnaje nic neznamena. Kedze kazdy priemerny dota hrac je lepsi ako LOL hraci. Je to nevybalancovana noob friendly hra na odreagovanie ale ako do vod pro gamingu nema co ponuknut.
fakt nechapem za to ze to ma user friendly ovladanie, je to noob hra? ab yclovek vedel hrat lolko poriadne, chce to riadny skill to mi verte. To porovnanie lol a dota hraca je dost divne.. nechapem ako sa to da porovnat. Z akeho hladiska?