Ahojte,
priznam sa, ze si ani nepamatam aka tam bola presne farba, ale dalo by sa zmenit na nejaku lepsie citatelnu ? Je to dost tmave a zanika to v pozadi,
A pod IE 9 ich rozhadzuje.
Dakujem
IE9 ma neirituje, to len tak pre info
Novinky farba a rozhadzanie pod IE 9
Novinky farba a rozhadzanie pod IE 9
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Re: Novinky farba a rozhadzanie pod IE 9
Vdaka
Ano, robim upravy na fore, tak sa trochu pomiesali farby vo veciach ktore spravuju cron-y. Chvilku to potrva kym tieto upravy vyladim (no dnes vecer by to uz hadam malo byt ok).
Ano, robim upravy na fore, tak sa trochu pomiesali farby vo veciach ktore spravuju cron-y. Chvilku to potrva kym tieto upravy vyladim (no dnes vecer by to uz hadam malo byt ok).
oki
Tak pevne nervy pri upravach
Tak pevne nervy pri upravach
I found paradise, it`s Ibiza.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
To je clanok z roku 2002, ked este neexistovalo delenie na novinky a recenzie. Skonvertoval sa pri prechode do noveho CMS ako recenzia.
Screen tym padom vela nehovori, to co ukazuje je v poriadku. Vravis, ze nemas recenzie - sprav screen dnesnej titulky, nech vidime co presne myslis.
-
- Používateľ
Nemusím robiť screen, bol by menej zrozumiteľný, ako keď to popíšem...
Internet Explorer, verzia 9.0.8112.16421 to isté...
Ešte ak by na tom záležalo, tak Windows 7 Professional x64, SP1, SK mutácia, samozrejme ako všetko plne legálny a plne aktualizovaný...
- ťuknem do prehliadača http://www.pc.sk
- privíta ma stránka, ktorá vyzerá nejako takto:
- hore modré pozadie, v tom logo pc(plamienok)sk, momentálne aj sympaťáčka s guľou v ruke, napravo logo Zoznamu
- pod tým je panel s odkazmi na nejaké tri články, pravidelne sa to pohne a tým sa to obmieňa
- hneď pod týmto je pás, kde sú akoby záložky zľava Recenzie, Novinky, Články, Fórum, TichéPC
- po kliknutí na kartu recenzie mám aj dnes, čiže stále to, čo som postol vyššie v screene
Prehliadač Google Chrome, verzia 16.0.912.63 m
Internet Explorer, verzia 9.0.8112.16421 to isté...
Ešte ak by na tom záležalo, tak Windows 7 Professional x64, SP1, SK mutácia, samozrejme ako všetko plne legálny a plne aktualizovaný...
Opravene. Vdaka za upozornenie
-
- Používateľ
Viem že dojde Snake a zamkne to s tým, že OT, ale aj ja ďakujem
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Nedojde, ja ho predbehnem. OT LOCK
//Snake: heeeeeeeeeej!
//gammaray:
//Snake: heeeeeeeeeej!
//gammaray:
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit