Doska pre Athlon 64
Ked chces mat mainstreamovy komp tak by som ti odporucil kupit dosku so socketom 939. Sice procaky su drahsie (vyssie modelove cisla), ale AMD uz zacina distribuovat aj pre socket 939 Athlony 64 3000+ a 3200+ (90nm jadro Winchester) za cenu rovnaku ako su tieto modely pre socket 754. Len je otazne kedy sa tieto modely dostanu aj k nam.
Precitaj si toto:
http://www.svethardware.cz/art_doc-26F4 ... A1928.html
Precitaj si toto:
http://www.svethardware.cz/art_doc-26F4 ... A1928.html
sak prave po precitani tej recenzie je jasne ze vykon Socketu 754 nie je vobec nejak maly skuor pri tom istom modele je vacsi, z mojich poznatkou je ta Abita vcelku v poho az na to ze je kupovana v ageme brrrr. Ale za ani nova Asusa nieje zla. Hlavne si kup DOBRY chladic a pamate CL2 lebo A64 stavaju na nizkych latenciach.
dell noťas
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
No to by aj mna zaujimalo...asi budem pre znameho kupovat A64 2800+ a neviem aku dosku dam...ci Asus, Abit (moja oblubena znacka) alebo MSI ... a ktory chipset ci nforce3 250 alebo kt800 a k tomu este ramky...nejake dobre v ageme nbemaju nejaky extra vyber pamati
By som to videl zatial takto:
A64 2800+ (sempron 3100+ sa moc neoplati je o 500sk lacnejsi)
Abit KV8 Pro s VIA K8T800 Socket 754
Apacer 400Mhz 512MB CL2,5 snad pojde na CL2 :roll:
Spoiler: ukázať
keby som kupoval A64 tak by som siel asi bud do:Mtex napísal:No to by aj mna zaujimalo...asi budem pre znameho kupovat A64 2800+ a neviem aku dosku dam...ci Asus, Abit (moja oblubena znacka) alebo MSI ... a ktory chipset ci nforce3 250 alebo kt800 a k tomu este ramky...nejake dobre v ageme nbemaju nejaky extra vyber pamati
MSI K8N Neo Platinum (sice MSI ale vraj su tie dosky dobre )
alebo
Epox 8KDA3+ (Epox vzdy potesi )
s tymi Epoxami su len problemy a tiez ten Viacky chipset sa javi priatelskejsie k pamatiam, ja snad uz okolo 10-12 oktobra budem tiez skaldat niaky AMD64 tak potom aj ja budem ma tu dilemu a tak dufam ze uz niekto z vas bude mat niaku tu dosku a poradi.
P.S. k tym apacerom, co tak skusit tie 400MHz CL2 Twinmosy maju medene chladice a celkom nizke timenig, ale ze nejdu na CL2,5 ani za boha iba na CL2 a tak frekvencie co sa dosiahne s nimi su okolo 415-430 MHz od kusu.
P.S. k tym apacerom, co tak skusit tie 400MHz CL2 Twinmosy maju medene chladice a celkom nizke timenig, ale ze nejdu na CL2,5 ani za boha iba na CL2 a tak frekvencie co sa dosiahne s nimi su okolo 415-430 MHz od kusu.
dell noťas
Tie Twinmosy 400Mhz cl2 nedoporucujem . Su to uplne bezne ramky az na to CL2 ostatne casovania klasika. Plechove chladice su tam pre paradu.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Vies ako ja (ne)mozem nakupovat v Libre a kvoli tomoto ta nebudem otravovat. jedine ze by ich chcel on, ale on sa v pamatiach vobec nevyzna.miseno napísal:s tymi Epoxami su len problemy a tiez ten Viacky chipset sa javi priatelskejsie k pamatiam, ja snad uz okolo 10-12 oktobra budem tiez skaldat niaky AMD64 tak potom aj ja budem ma tu dilemu a tak dufam ze uz niekto z vas bude mat niaku tu dosku a poradi.
Spoiler: ukázať
...preco v nemenovanom clanku. velmi by ma zaujimalo, kde si to cital...SurrendeR napísal:Hosi, nechcem robit spatnu reklamu MSI ale cital som v nemenovanom clanku ze MSI daavaju schvalne vadne kondenzatory aby tesne po zaruke uschli.Tie dosky su fakt super ale ked som cital hento tak mi prislo skoro zle
Pokial je to pravda tak dufam ze uz to nerobia.
take spravy su blbost...stane sa to jednemu a nasere sa kus na MSI a uz to pusti do sveta... potom si to precitaju iny ludia co nemaju radi MSI a ....SurrendeR napísal:Hosi, nechcem robit spatnu reklamu MSI ale cital som v nemenovanom clanku ze MSI daavaju schvalne vadne kondenzatory aby tesne po zaruke uschli.Tie dosky su fakt super ale ked som cital hento tak mi prislo skoro zle
Pokial je to pravda tak dufam ze uz to nerobia.
podla mna je to uplna hlupost