5600 vs. throtling mod
5600 vs. throtling mod
zdravim hosi....
mam mensi problem, mozno sa budete smiat ale skusim to...
mam grafiku v podpise a na nej chladic primecooler AlCu,a na pamatich pasivy (homemade). Na min. otackach mam v klude teploty zhruba 51(jadro)/37(pamate)....v zatazi stupnu iba asi o +8 stupnov....zo starym chladicom mala take teploty v klude....zakladne takty su 325/550ddr....skusal som ju taktovat cez rivatuner, aj cez powerstrip, ale dosiahol som len velmi male takty...akomile som dal takty zhruba na 350/580, karta mala este mensi vykon ako pri zakladnych taktoch , predpokladam teda, ze sa prepla do throtling modu.....nechapem preco pri takych nizkych taktoch, ma taky nizky potencial, alebo sa niekde daju zmenit frekvencie pri ktorych sa prepne do throtling modu ? uz som taktoval nejake grafiky, a ani pri jednej mi toto nerobilo....skusal som aj ine ovladace a stale to iste....myslim si, ze ta grafika by mohla dat aj viac....
mam mensi problem, mozno sa budete smiat ale skusim to...
mam grafiku v podpise a na nej chladic primecooler AlCu,a na pamatich pasivy (homemade). Na min. otackach mam v klude teploty zhruba 51(jadro)/37(pamate)....v zatazi stupnu iba asi o +8 stupnov....zo starym chladicom mala take teploty v klude....zakladne takty su 325/550ddr....skusal som ju taktovat cez rivatuner, aj cez powerstrip, ale dosiahol som len velmi male takty...akomile som dal takty zhruba na 350/580, karta mala este mensi vykon ako pri zakladnych taktoch , predpokladam teda, ze sa prepla do throtling modu.....nechapem preco pri takych nizkych taktoch, ma taky nizky potencial, alebo sa niekde daju zmenit frekvencie pri ktorych sa prepne do throtling modu ? uz som taktoval nejake grafiky, a ani pri jednej mi toto nerobilo....skusal som aj ine ovladace a stale to iste....myslim si, ze ta grafika by mohla dat aj viac....
Re: 5600 vs. throtling mod
Preco len predpokladas ? Sak taktujes cez Riva, tak si freq. overuj, ci drzia.MBG napísal:............., predpokladam teda, ze sa prepla do throtling modu......
( A od MSI necakaj zazraky, taky isty smejd ako Manli. Ja mam dve. )
Q9300 / 8GB / GTX 260
no mal som tuto kartu pred 6600GT, ale od inno3d, dal som na nej 400/555, pamate nesli vobec iba 5mhz a to je nic. Jadro celkom v poho o 75mhz
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Re: 5600 vs. throtling mod
no momentalne mam asus kartu, som ju vymenil len som to zabudol prepisat v podpise....som necakal ze da tak malo kua ....Diviak napísal:Preco len predpokladas ? Sak taktujes cez Riva, tak si freq. overuj, ci drzia.MBG napísal:............., predpokladam teda, ze sa prepla do throtling modu......
( A od MSI necakaj zazraky, taky isty smejd ako Manli. Ja mam dve. )
Graficka karta
Co znamena OC pri grafickych kartach .
Re: Graficka karta
OC -skradka od Owerclocking cize jak pisal crux2005 v preklade pretaktovanieMainsteam napísal:Co znamena OC pri grafickych kartach .
tak to, ze si mal mensi vykon v pretaktovanom stave som uz zazil aj ja. sice to nebola karta tejto kategorie (GeForce 2 MX 200). uz na presne takty nepametam, ale viem, ze som pri +10-15% taktu som mal vykon asi 90%...=:)
zaujimave bolo, ked som dal ine ovladace (o nieco novsie) a som uz mal aj windows preinstalovany. vtedy mi karta vydrzala viac, a tiez sa spravala tak, ako vacsina kariet (vyssia frekvencia == vyssi vykon).
zaujimave bolo, ked som dal ine ovladace (o nieco novsie) a som uz mal aj windows preinstalovany. vtedy mi karta vydrzala viac, a tiez sa spravala tak, ako vacsina kariet (vyssia frekvencia == vyssi vykon).
nezabudni ju potom odfotit ze jak si ju dokalicilMBG napísal:takze hosi neviete nic poradit ? skoda, ale nevadi.....idem tu kartu prejst autom, nech je z nej aspon trochu uzitku.....
inac Riva Tuner niekedy blbne a nepretaktuje ti jadro karty ked prechadzas do 3D modu. By som na tvojom mieste zapol sledovanie frekvencii v 3D aby si videl ci sa ti ta karta vobec pretaktuje.
no tak na to som tiez zvedavy :o
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF