nVidia GeForce GTX 560/560 Ti (recenzie, informácie...)
Re: nVidia GeForce GTX 560 Ti (recenzie, informácie...)p
Do prdele to naozaaaaaaaj a ja ze co mi to predtym slo a teraz nie to naozaj ked je karta nestabilna a vypnem to ze vidim artefakty tak treba dat restart ?
No testujem aj v tom aj v tom lebo OCCT mi chyby vypise a v tom unengine to nezistim ked tam niesom
No testujem aj v tom aj v tom lebo OCCT mi chyby vypise a v tom unengine to nezistim ked tam niesom
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: nVidia GeForce GTX 560 Ti (recenzie, informácie...)
Ked vidis iba artefakty, tak netreba restartovat. Staci iba znizit takt, alebo zvysit napatie. Az ked ti karta padne do defaultnych hodnot, tak treba restart a testovat znovu na nizsich hodnotach.
Na chyby sa vyprdni aj tak to vypisuje hovadiny
Na chyby sa vyprdni aj tak to vypisuje hovadiny
Este teraz som zIstil ze afterburner mi dovoli ist cez 1000 Mhz co mi asus smart doctor nedovoli tak neviem
A pamete mi nejdu taktovat vobec lebo som nastavil na 4300 a hned chyby v OCCT pisalo co som skusal
A pamete mi nejdu taktovat vobec lebo som nastavil na 4300 a hned chyby v OCCT pisalo co som skusal
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 21. Máj, 2008, 20:45
Hojte chlapi,stala sa mi uz druhy krat jedna vec,po ukonceni hry mi vyplo monitor a nasledne po par sekundach zaplo a vypisalo ze driver grafickej karty prestal pracovat a bol restartovany,co vy na to?mam driver 285.62,myslim ze to je najnovsi oficialny,potom su nejake novsie beta,grafika je od gigabyte GV-N560UD-1GI
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Hoj chlape
Zabudol si napisat, ze to bolo zrejme v BF3. Este daj presne volty, pri akych pracuje tvoja karta na tych defaultnych taktoch (822/1644/4000). Zrejme potrebuje trosku prikurit
Robi to aj v inych hrach?
Zabudol si napisat, ze to bolo zrejme v BF3. Este daj presne volty, pri akych pracuje tvoja karta na tych defaultnych taktoch (822/1644/4000). Zrejme potrebuje trosku prikurit
Robi to aj v inych hrach?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 21. Máj, 2008, 20:45
no skor to bolo po vypnuty hry,ked ma to vyhodilo z hry tak mi vypisalo len ze bf3.exe prestal pracovat(klasicka chyba bf3) ,spravilo mi to aj pred chvilou v prehliadaci,len som na nieco klikol a bach cierna obrazovka,potom vypisalo to iste,dnes som hru este nemal spustenu,a v inych hrach mi to nerobi lebo zatial nemam ziadne ine nainstalovane:D
max volty v GPU-Z 0,9870
a cez co jej mozem trocha prikurit?stiahol som si soft od gigabytu nejaky easy boost
max volty v GPU-Z 0,9870
a cez co jej mozem trocha prikurit?stiahol som si soft od gigabytu nejaky easy boost
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Na ten sa vyprdni, stiahni si MSI Afterburner a tam pozri ake je napatie v 3D.
V nom by som skusil dat napatie na 1V.
V nom by som skusil dat napatie na 1V.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
asi tresnem ale absolutnu hovadinu ale uplne rovnaky problem som mal aj ja s tymi ovladacmi. ani za nic som neprisiel na to preco mi to robilo, ale robilo. niekedy casto niekedy menej casto a nepomohlo nic.. dokonca som preinstaloval system nanovo koli tomu, skusal kompletne vsetky ovladace, ale stale sa tento problem vratil. potom som musel znova preinstalovat system koli ssd a od vtedy som nespustil ani jediny raz GPU-Z ani CPU-Z (a im podobne softy) a je to uz vyse mesiaca a ani jediny krat mi to nespravilo este.. riadna konina co? ale je to naozaj tak.. nic ine som nepsravil, dokonca som aj grafiku vratil do prveho PCIe slotu (pretoze som skusal aj druhy slot) a zvukovka tesne nad nou tak ako predtym ked to robilo.. Fakt.
Chcem sa ešte spýtať že keď som mal pri menšej frekvencií jadra (990) v benchmarku unengine viac FPS 27 a viac bodov ako pri večšej frekvencií jadra (1000). Tak to mám ako chápať ??,
Lebo predtým mi to na 1000 - ke hádzalo artefakty a reštartoval som Pc a dal som to isté čiže 1000 a nehádzalo mi nič len som mal menej bodov aj menej FPS ako pri tej menšej frekvencií jadra 990.
Lebo predtým mi to na 1000 - ke hádzalo artefakty a reštartoval som Pc a dal som to isté čiže 1000 a nehádzalo mi nič len som mal menej bodov aj menej FPS ako pri tej menšej frekvencií jadra 990.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
To je nejaky blud. Treba sledovat realne 3D takty priamo pocas testu, alebo to vycitat z grafu Afterburneru. Skus este raz. Nepodtaktovala sa ti nahodou? Teplota je aka?
BTW vykonostny rozdiel medzi 990 a 1000 uz nie je nic moc, ale nizsie to byt nemoze.
BTW vykonostny rozdiel medzi 990 a 1000 uz nie je nic moc, ale nizsie to byt nemoze.
Teraz som zdvihol napetie a už je to na tých 1000 vyšie aj body sú vyššie ale neviem prečo sa mi dá v afterburneri nastavovať teraz napetie len podla toho ako chce pc proste dal som 1.08 a keď dám apply tam mi to hodí na 1.075, keď dám 1.083 tak mi dalo 1.087 a hotovo
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ono to ide nastavovat iba po dielikoch. Nikdy nie po 0,001
To neries.
To neries.
aha tak dobre
A myslíš že by som mal ísť ešte aj cez 1000MHz ??
A myslíš že by som mal ísť ešte aj cez 1000MHz ??
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Myslim, ze uz nie je ani dovod na dlhodobu prevadzku.
Najprv to musis poriadne otestovat aj v niecom inom/realnej prevadzke.
Ako to mas presne teraz? Pri akych voltoch?
Najprv to musis poriadne otestovat aj v niecom inom/realnej prevadzke.
Ako to mas presne teraz? Pri akych voltoch?
teraz mam 1000 jadro a 1.087 napätie