nové heslo od T-com
nové heslo od T-com
Zdravím vás. V T-come sme menili internet,teda iný program a dali nám nové heslo, ktoré treba niekam vložiť no nevieme kam.Pripojenie je funkčné no neprihlási nás na žiadnu stránku.Vedeli by ste mi poradiť ako na to? V týchto veciach nie som moc zdatný.Ďakujem za rady.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: nové heslo od T-com
preco si sa rovno nespytal v t-come?
zadava sa to do routera.
zadava sa to do routera.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Neviem aký máš modem alebo router, ale na dlink 2641 to bolo takto: vlož cd od dlinku (alebo modemu), spusti inštaláciu a pokračuj podľa pokynov, keď to vypýta heslá, tak ich tam zadaj...
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ak ma ale v tom 2641 najnovsi FW, tak aj T-com sam odporuca radsej ist cez IP 192.168.1.1 priamo na modem a spustit sprievodcu nastavenim, ako pouzivat to instalacne CD dodavane k modemu
Len keď sa nedostane na internet, neviem či to pôjde cez 192.....?? Mne tiež menili heslo a musel som to takto nahadzovať...peter111 napísal:Pripojenie je funkčné no neprihlási nás na žiadnu stránku.
Neviem, nech vyskúša ale asi to už vyriešil....
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Jasne, ze sa dostane. Ved natiahnem kabel priamo do modemu a prepojim ho s PC a cez IP sa do neho dostanem. Na to netreba mat zivu WAN
Samozrejme pred tym je najlepsie zresetovat modem na tovarenske nastavenia.
No ked sa nehlasi, tak mozno uz modem vyhodil von oknom
Samozrejme pred tym je najlepsie zresetovat modem na tovarenske nastavenia.
No ked sa nehlasi, tak mozno uz modem vyhodil von oknom
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Zavolaj na tech. podporu T-comu, tam ti poradia najlepšie.. zrovna včera som to riešil. Chlapík ťa pekne znaviguje podľa toho aký máš router.
Ja vám všetkým pekne ďakujem, podarilo sa to cez to 192...Robil som to prvý raz, velmi mi poradili IT u nas v robote, bo ja som na tieto veci "lavý" a začiatočnik, ešte raz DÍKY všetkým za rady.