valistar napísal:ale toto nie je diskusia o LoLku tak to smerujte do inej temy prosim . ked chcete porovnavat tak je to OK ale cisto LoL posty patria sem http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 16&t=50197
(ked si precitate moje posty tak som len napisal ze hrat dotu bez supportu je ako hrat lolko, = nevravel som o late game ale o prvych 15 minutach - tie rozhoduju hry. a tam ked si ta gangnu tak v dote to ovela viac boli. nehovoriac o courierovi a sharovani consumablov - bez toho sa neda prezit, v LoLku tusim vojdes do lesika a za chvilku mas vyregenovane HP : laugh: , a manu sa uz pisalo ze vraj riesit netreba..)
Potis to s HP je totalna konina to si kde zobral? Porovname tak sem mozem pisat co chcem ale ako tak pozeram, je to jak porovnavat dve o dost odlisne hry
zwaro grcat mozes doma do kvetinaca, vyjadruj sa jak clovek prosim...
rozumiem ze to nie je lol tema, pokracovat budem tam, len nechcem aby sa potencialny hraci nechali odradit od grcajuceho zwara... aky cliff? akoze kopec? je tam samozrejme
Zwaro má pravdu. Mid je v LoL úplne plochý a rieka ani midom nepreteká. http://media.pcgamer.com/files/2010/11/tip_3b.jpg
Ku grafike: Ja nepoviem že z nej grcám, ale toľko, že je špatná, tie efekty a celkovo modely a voda sa mi nepáčia. Nechápem ako možem mať na LoLku lvl 29. Kedysi keď nebola DotA 2 sa to ešte ako tak dalo hrať.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2 MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
nepreteka ale kopce su zo strany rieky, teda z gank pozicii. Ako sa riesi ta dota 2? dake pozvanky ci co? viete ma tam dostat? nech to viem objektivnejsie posudit.. z videok vidno, ze je to o kus pomalsie ako LOLko.
je to pomalsie ale z hry mas vacsi pozitok a hlavne ked vyhras po 90 minutach na 3 krat otocenu hru
mam dva ucty na ktorych sa velmi nehrava ale nechcem byt nefer ak by bol obrovsky zaujem par hier si vyskusat tak na den by som vedel poskytnut
kto mi prvy SS napise dostane ucet minimalne jeden clovek na dnes potom podla toho ako budeme hravat... vyhry prehry su mi vskutku u prdele staci neleavovat neak megalomansky
jo, pochopil som.. Tak 30tku treba na hranie ranked... Inac v lol je este dominion mode.. To je ukazka aky je lol speed run... Mam uz odohraty cez 1200 hier... A co sa tyka ranked skore, tak je fakt paradne, skoda akurat, ze nie viac vyhier....ale ked nie skladany team nic sa neda... Matchmarking je v lol uz poriadne dlho na hovno...
ja si prave hram jednu uzasnu hru, kde ma moj s*urveny team necha vzdy zdochnut a az potom do nich nabehnu ... zatial mame naslapnute na vyhru, ale neskutocne ma seru. Najprv cumia jak k.... a kedze nase tanky sa k nicomu nemaju, tak idem za silencera prvy a tak to vzdy dopadne ... ach jaj
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak mam za sebou prvu hru aj ked zatial len s botmi vdaka Elementarovi ale musim povedat, ze je to neskutocne narocne.. no nic poskusam a zrobim mini recenziu asi:)..
Ale je fakt, ze LoL a DOTA 2 su uz zasadne uplne ine hry a DOTA je narocnejsia..