Zdravím, v práci sa mi vyskytol problém, na počítači (stará doska, úplný old school, ešte s tým starším portom ako je AGP) je XP, a je to dané v skrinke s vypínačom nie typu ON/OFF...ale pri vypínaní píše že NOW ITS SAFE TO TURN OFF PC - kto mal taký PC s ON/OFF vie čo myslím....ja sa toho ale potrebujem zbaviť aby to vyplo bez potreby dal spínač do polohy OFF (keďže taká možnosť nieje).
Viete nejaký fígel na to, alebo čo...zdroj by mať byť ATX a AHCI je v biose zapnuté...
WIN XP (Now its safe turn off...)
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
WIN XP (Now its safe turn off...)
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Re: WIN XP (Now its safe turn off...)
ak to je este AT, tak s tym pochybujem, ze nieco spravis, kedze ten vypinac isiel priamo na zdroj a nie ako v ATX na MB...
ale mozno sa mylim ...
ale mozno sa mylim ...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
viem, ze toto som niekedy davno riesil na XPckach, ale nepamatam sa vobec ze kde. Niekde v ovladacich paneloch, a napajani, ale neviem kde. Nieco tam trebalo zaskrtnut, a uz sa PC vypol sam, ale kedze uz XP nemam, nemam sajnu kde sa to vypne Snad Ti niekto poradi kto to robil castejsie
edit:
krok 1: http://support.microsoft.com/kb/810903
Krok 1: Povolenie podpory rozšírenej správy napájania (APM)
1.Kliknite na tlačidlo Štart, kliknite na položku Ovládací panel a potom dvakrát kliknite na položku Možnosti napájania.
Poznámka: Ak používate systém Windows XP, kliknite v okne Ovládací panel na položku Prepnúť na klasické zobrazenie, aby bolo jednoduchšie postupovať podľa nasledovných krokov.
2.Kliknite na kartu Rozšírená správa napájania (APM).
Poznámka: Ak používate viaceré monitory, karta Rozšírená správa napájania (APM) nebude k dispozícii.
3.Začiarknite políčko Povoliť podporu rozšírenej správy napájania (APM) a potom kliknite na tlačidlo OK.
edit:
krok 1: http://support.microsoft.com/kb/810903
Krok 1: Povolenie podpory rozšírenej správy napájania (APM)
1.Kliknite na tlačidlo Štart, kliknite na položku Ovládací panel a potom dvakrát kliknite na položku Možnosti napájania.
Poznámka: Ak používate systém Windows XP, kliknite v okne Ovládací panel na položku Prepnúť na klasické zobrazenie, aby bolo jednoduchšie postupovať podľa nasledovných krokov.
2.Kliknite na kartu Rozšírená správa napájania (APM).
Poznámka: Ak používate viaceré monitory, karta Rozšírená správa napájania (APM) nebude k dispozícii.
3.Začiarknite políčko Povoliť podporu rozšírenej správy napájania (APM) a potom kliknite na tlačidlo OK.
Spoiler: ukázať
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
nj... som si zle precital to o tom On/Off vypinaci