nVidia GeForce GTX 560/560 Ti (recenzie, informácie...)
Re: nVidia GeForce GTX 560 Ti (recenzie, informácie...)
V tom crysis 2 neviem spustiť ten benchmark stiahol som ho nastavím to tam dám START a pustí mi hru a nič dostanem sa do menu hry a tam môžem pokračovať v hre
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
A mas nainstalovany patch 1.9 a high textures?
Patch mam ale tie textury nie ani DX11
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Tu som to pisal navod http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 02#p898002
Problem s hrou uz smeruj tam
Problem s hrou uz smeruj tam
A mám sa s tou grafou ešte pohrať, že by som skúsil zmenšiť napätie a tak alebo to už nehať tak a len otestovať riadne ??
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Poriadne otestovat, potom budes mudrejsi.
No tak som to prehnal cez toho crysisa síce poriadne ani neviem ako ale test nepadol normálne sa skončil dal som všetky 3 mapy čo tam sú. po skončení som mal vždy len okno windowsu. Pri zapínaní mi to vždy hodilo chybu že crysis tool prestal pracovať a a ešte volačo som dal zrušiť a potom to pustilo. Aj tak mám s celého toho testu taký divný pocit
Zdravim ... v piatok mi prisla z reklamačky grafika Gigabite 560Ti OC ... no a dnes po 4 dnoch je asi zase v prdeli asi pretoze po načitani winsowsu, pri logu Vítajte, obrazovka zčerneje..... a to aj po 2 reinstalaciach windowsu a ovladačov ....
nevie niekto poradit ze ci im to mozem vratit alebo proste co mozem robit ked 4 dni po reklamacii zas nefunguje ? ... teda pokial to je chyba grafiky... do safe modu sa dostanem ... ale do windowsu normalneho nie... ako keby nemohla zobrazit 1920x1080 ... ale len 800x600 pred instalovanim ovladacov... a v safe mode... ale zase v safe mode nastavim maximalne mozne rozlisenie 1280x1024 a ide... tak ja uz nechapem :/
nevie niekto poradit ze ci im to mozem vratit alebo proste co mozem robit ked 4 dni po reklamacii zas nefunguje ? ... teda pokial to je chyba grafiky... do safe modu sa dostanem ... ale do windowsu normalneho nie... ako keby nemohla zobrazit 1920x1080 ... ale len 800x600 pred instalovanim ovladacov... a v safe mode... ale zase v safe mode nastavim maximalne mozne rozlisenie 1280x1024 a ide... tak ja uz nechapem :/
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
tak zacal by som asi tam ze odkusam grafiku u nejakeho kamosa ci sa to bude prejavovat a popripade ak mas moznost skus dat do tvojej masiny inu grafu ci vsetko pojde tak ako ma, pokial si robil format a uplne cista nova instalacia winu a mas ciernu obrazovku moze to byt aj nieco ine, otazka windows mas legalny?
v safe mode su nacitane iba zakladne veci winu preto je to safe mod, pokial tam ti grafika vykresluje obraz v pohode tak neviem ci je vadna, mozno nieco s tymi rozliseniami ale vratim sa na zaciatok ako prve by som vyskusal grafu na druhej masine a tak isto inu grafiku na tvojej a potom budeme mudrejsi
// edit -
ja som mal podobny problem ale nebolo to nic co sa tykalo grafiky, jedine co pomohlo bolo format C: a cista nova instalacia winu
po nabootovani som mal ciernu obrazovku a neslo ani ctrl+alt+del ani kurzor som nevidel nic, vtedy to bol problem disku respektive sa nenacital nejaky service alebo explorer.exe nieco take bol som bezradny a musel som formatovat
v safe mode su nacitane iba zakladne veci winu preto je to safe mod, pokial tam ti grafika vykresluje obraz v pohode tak neviem ci je vadna, mozno nieco s tymi rozliseniami ale vratim sa na zaciatok ako prve by som vyskusal grafu na druhej masine a tak isto inu grafiku na tvojej a potom budeme mudrejsi
// edit -
ja som mal podobny problem ale nebolo to nic co sa tykalo grafiky, jedine co pomohlo bolo format C: a cista nova instalacia winu
po nabootovani som mal ciernu obrazovku a neslo ani ctrl+alt+del ani kurzor som nevidel nic, vtedy to bol problem disku respektive sa nenacital nejaky service alebo explorer.exe nieco take bol som bezradny a musel som formatovat
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
praveze problem ten ze prvy krat som instaloval len tak, stary win som nechal tam, ale pri druhej instalacke som uz formatoval cele C ... a v safe mode a pocas instalacky vobec ziaden problem co sa tyka obrazu .... ved pockaj natocim to a dam na youtube.
problem je v tom ze seci kamarati maju počitace nie skladacky ale kupene hotove a neotvoria to kvoli blombe a jeden co ma PC taky jak ja tak ten je v predeli odscestovany... takze ja neviem fakt jak to riesit :/
windows mam sedmicku.. ale nelegalnu, no myslim ze v tom by problem nemal byt pretoze ved prvych 30 dni je win akoze "legalny" az potom vypise ze je nelegalny ... nie ? zatial som taky problem nemal... a bezim len na nelegalnom OS ...
// malo by sa tu za chvilku objavit ale s tym rozdielom ze tu je ta obrazovka modra.... to bola po 1 reinstalacke... teraz je zase cierna.
http://www.youtube.com/watch?v=B1Bn0B8u ... e=youtu.be
// kyselinka ... tie peniaze co chcu za 7cmu a v jednom kuse sa mi len serie tak by som za nu nedal ani kebyze mi ju ponuknu so zlavou 80%... kebyze ten windows neni taky aky je tak si to kupim.... macintosh mam original ale to som hrdy na to ze som za neho zaplatil lebo s nim nebol ziadny problem.. ne jak s windosom.. kazdy den daco.
problem je v tom ze seci kamarati maju počitace nie skladacky ale kupene hotove a neotvoria to kvoli blombe a jeden co ma PC taky jak ja tak ten je v predeli odscestovany... takze ja neviem fakt jak to riesit :/
windows mam sedmicku.. ale nelegalnu, no myslim ze v tom by problem nemal byt pretoze ved prvych 30 dni je win akoze "legalny" az potom vypise ze je nelegalny ... nie ? zatial som taky problem nemal... a bezim len na nelegalnom OS ...
// malo by sa tu za chvilku objavit ale s tym rozdielom ze tu je ta obrazovka modra.... to bola po 1 reinstalacke... teraz je zase cierna.
http://www.youtube.com/watch?v=B1Bn0B8u ... e=youtu.be
// kyselinka ... tie peniaze co chcu za 7cmu a v jednom kuse sa mi len serie tak by som za nu nedal ani kebyze mi ju ponuknu so zlavou 80%... kebyze ten windows neni taky aky je tak si to kupim.... macintosh mam original ale to som hrdy na to ze som za neho zaplatil lebo s nim nebol ziadny problem.. ne jak s windosom.. kazdy den daco.
Naposledy upravil/-a Cougar v Ut 17. Jan, 2012, 17:46, upravené celkom 3 krát.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Tu ani nespominaj, ze mas nelegalny win, lebo sa do teba pustia
Tym, ze je nelegalny to ale nie je.
Tym, ze je nelegalny to ale nie je.
Odinstaloval som cez safe mod ovladac na grafiku a normalne sa dostanem do systemu .... lenze rozlisenie 800x600 a ovladac ziadny...
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
no to je zaujimave, ako problem s tym ze mas nelegal by to byt nemal ale jeden nikdy nevie....
je horsie to ze nemas moznost odkusat na inom pc, pokial si daval format a mas stale tento problem je to horsie
to videjko si nemozem pozret lebo som v robote a mam to tu blokovane, ked budem doma pozrem sa na to,
kazdopadne ak mas moznost na internete pozret tak si skus vyhladat black screen of death after boot windows 7 alebo nieco take
viem o tom ze to bol problem a malo ho viac ludi ako som spominal aj ja...
je horsie to ze nemas moznost odkusat na inom pc, pokial si daval format a mas stale tento problem je to horsie
to videjko si nemozem pozret lebo som v robote a mam to tu blokovane, ked budem doma pozrem sa na to,
kazdopadne ak mas moznost na internete pozret tak si skus vyhladat black screen of death after boot windows 7 alebo nieco take
viem o tom ze to bol problem a malo ho viac ludi ako som spominal aj ja...
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
uz som hladal ale nic mi nepomohla... teraz myslim na hladanie na nete ... black screen after welcome screen windows 7 .. malo to viac ludi ale ziaden help ktory by pomohol len same ptakoviny ...
teraz napr pisem z počitača... normal zo systemu ... rozlisenie som nastavil maximalne ako sa dalo a to je 1280x1024 ... a ide secko normal ... kebyze nainstalujem ovladac tak zas sa tu nedostanem ...
teraz napr pisem z počitača... normal zo systemu ... rozlisenie som nastavil maximalne ako sa dalo a to je 1280x1024 ... a ide secko normal ... kebyze nainstalujem ovladac tak zas sa tu nedostanem ...
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
ja ked som mal 3850, tak tiež po nainštalovaní ovládačov nešiel obraz... bez nich fakčila... takže grafiku môžeš poslať na rma
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102