problem doska/gpu ?

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37

problem doska/gpu ?

Príspevok od používateľa Pini »

mam taky mensi problem, zadny konektor na repraky ma zly kontakt.. zvuk mi stale vypadava ( pocujem slabe praskanie )
doska je este v zaruke ale kvotli tomu rozoberat cele pc a cakat mesiac na novu dosku ...
da sa to nejak opravit kebyze to dam niekomu spravit ?
(p.s. front panel mi nejde, resp. ide win to detekuje ale nejde to to je ale zas na inu debatu )

- ovladace som reinstaloval, skusal som rozne, win je cisto reinstalovany na novom ssd ( ale zacalo to robit aj predtym )

btw. mam este dalsi problem ale neviem scim to suvisi.. stava sa mi ze mi sekne pc ( zaujimave ze len vo wine nie v hrach) , proste pustim si video zapnem skype a sekne mi vsetko, len mysou mozem hybat + mi bugne kurzor mysi a mam dam uplne divnu sipku alebo nejaky iny znak napr ten sktorym sa natahuju okna .. win cerstvo nainstalovany ... video http://www.youtube.com/watch?v=kM6lYLZB ... e=youtu.be + http://imageshack.us/g/38/dsc00245hm.jpg/ :?

to zasekavanie sa mi robi niekedy aj kazdych 20 sek. nic sa neda robit , ale ked hram hry tak vsetko bez problemov , akonahle sa hodim do winu uz to blbne (btw moze to byt zlym windowsom? kt. uz mam nejake 2 roky a nerobilo to nikdy ?

a ten error z BSOD je tam 0x00000116 a nvlddmkm.sys co som zistil ze je grafika, nahodil som nove beta ovladace tak cakam ci nieco sekne
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK B450m Pro4 ,CPU: Ryzen 5600X VGA:Asus Dual 2080Super , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: NZXT h500 HDD : Seagate 2TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell S2721DGFA
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00

Re: problem doska/gpu ?

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Hed by som si na tvojom mieste zalohoval data z toho disku, ktory si otvoril v HD tune, nakolko som tam videl par warningov, dalej si vypni indexaciu HDD, preto ti to nacitalo tak pomaly (mozno aj kvoli tomu, ze je ten HDD na pokraji smrti). Inak ten HDD by som po zalohovani uplne odpojil a testol, ako sa to bude spravat.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
Pini
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37

Re: problem doska/gpu ?

Príspevok od používateľa Pini »

wtf pred 2 tyzdnami sa mi dosral ext. hdd ( stratil som vsetky data ) a teraz interny hdd ? :furious: To uz co je.. pred pol rokom som reklamoval 2 grafiky.. nahoda alebo mi doska odpaluje komponenty ? :D

inak v tom hd tune pro bol warinng len na vadne sektory :22 ( presne takto mi odisiel aj ext ) , takze zacnem pomaly zalohovat no ( keby som mal kde :D )
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK B450m Pro4 ,CPU: Ryzen 5600X VGA:Asus Dual 2080Super , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: NZXT h500 HDD : Seagate 2TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell S2721DGFA

Návrat na "Hardware všeobecne"