chcel by som sa spytat ake LCD by sme doporucili namiesto sucastneho Samsungu T220
zvazujem vymenu nakolko moj Samsung uz ma nejaky ten rok za sebou, vsetko je sice v poriadku, farby pekne atd len mam mensie problemy hlavne pri hrani s tearingom, vecsinu fps musim hrat s Vsync - ON a ked ide o MP ako napr BF3 a podobne kazde fps je dobre
ono ten tearing je asi vecou monitoru aj ked tomu nie celkom rozumiem ale kamosi a kolegovia co hravaju tiez BF3 s tym rozpolovanim obrazu nemaju problem ale s5 k veci... aky monitor by ste mi doporucili k mojej zostave, nieco ako 22-23 palcov by bolo idealne samozrejme s rozliskom full HD a podpora HDMI
prevazne hravam hry a casto pozeram filmy to je najcastejsie vyuzivanie cize na toto by som sa zameral, internet a podobne je samozrejmost
cenova hladina je cca 150-200€ snad sa nieco dobre do tejto ceny najde pripadne ak by to malo byt o nieco viac ale rozumna kupa kludne napiste

mozno to mohlo ist aj do nakupnej poradne ale nebol som si isty pripadne poprosim moda o presunutie
zatial dik