No a ja pozerám a trocha mi nejde do hlavy že v papieroch od dosky nieje spomenuté niš s päticou AM3 ale iba AM2 a AM2+ ale v tom liste s kontabiliou mojej dosky a procesora sú tam aj procáky ako napr :
Phenom IIX6 1090T 3,2GHZ alebo Phenom IIX6 1055T 2,8GHZ tie som si našiel na nete a tam je
Pätica: Socket AM3 čo vy na to vravíťe? lebo pravdu povediac radšej by som kúpil taký procesor ktorý by som nemusel na rok zase meniť
lebo vtedy keď vyšla ta doska medzi ľudí.. čo už je nejaky ten rok tak žiadny AM3 socket ešte nebol preto to v papieroch nemáš kup ten čo ti radil marcus natočíš ho a bude ti stačiť až až
Naposledy upravil/-a alle v Ut 17. Jan, 2012, 23:24, upravené celkom 1 krát.
podpora pre tie nove procesory prisla az s novymi biosmi..pocitam ze tie x6-ky este ani neboli na svete ked sa zacala vyrabat ta doska
ale ak mas bios minimalne taky, aky je pri procesore v tom liste, mal by bez problemov ist..alle ma pravdu, napis aky mas rozpocet+naco to PC chces vyuzivat a potom ti mozme poradit, takto to nikam nevedie
Cau, pytal si sa na grafiku,skusim poradit grafiku, ktoru pouzivam, a to mam procak 5200+ , slape mi na tom vacsina hier bez problemov v rozliseni "pre beznych smrtelnikov" a to je 1680x1050 .
Vzdy sa mi paci, ked sa v nejakej teme snazi poradit niekto, komu by ta rada tiez nezaskodila. Tu 6770 ti musi ten X2 5000+ riadne brzdit, schvalne si zapni nejaku hru, nainstaluj MSI Afterburner a sleduj vytazenie grafiky.