SSD Samsung 830 64GB nepoodporuje Health?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
SSD Samsung 830 64GB nepoodporuje Health?
Kupil som disk Samsung 830 64GB, no prekvapilo ma , ze nepodporuje Health? Cital som pred kupou dost info o SSD a dost sa mi pacilo ze budem vidiet "kolko" este SSD vydrzi a kolko dat nan vobec zapisujem. No SSD life mi vypisuje to co je na obrazku (pre porovnanie vypis ak je SSD Intel). Da sa to nejak nastavit aby to fungovalo? Dik za odpoved
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: SSD Samsung 830 64GB nepoodporuje Health?
Niekedy to neukazuje ani mne. Skus preinstalovat SSD life, popripade spustit viac krat za sebou.
No Data written ti ukazovat nemusi, to mi tiez neukazuje.
No Data written ti ukazovat nemusi, to mi tiez neukazuje.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
nejaky health je nepodstatny, skorej sa staraj ci ti nenarasta pocet realokovanych sektorov, pripadne chyby citania/zapisu.
Nik nevie co sa pod slovom "health" skryva a z coho sa to odvodzuje.
Nik nevie co sa pod slovom "health" skryva a z coho sa to odvodzuje.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Shiro, myslis zo Smartu? Ale aj tak by som rad vedel ten zapis, uz len z principu, ci mam dobre nastaveny WIN a nepouziva Ccko na svoje data/apps. Vsetko mam sice vypnute, hyber, pagefil, prefetch atd... Ale clovek nikdy nevie.. nechapem preco to Samsung nepodporuje
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
btw nevidim dovod to riesit...
prestanes ho pouzivat?
myslim ze okolo ssd je slusna paranoja uz
prestanes ho pouzivat?
myslim ze okolo ssd je slusna paranoja uz
Dexter to trafil.
Moja rada - neriešiť, používať. Kým by sa ti nejaký problém s "opotrebovaním" prejavil, budeš mať už piaty, šiesty počítač od toho súčasného...
Stiahni a nainštaluj Samsung SSD Magician, tam aktivuj všetky optimalizácie, nastav pravidelný Performance optimization.
Moja rada - neriešiť, používať. Kým by sa ti nejaký problém s "opotrebovaním" prejavil, budeš mať už piaty, šiesty počítač od toho súčasného...
Stiahni a nainštaluj Samsung SSD Magician, tam aktivuj všetky optimalizácie, nastav pravidelný Performance optimization.