Cas mi ide rychlejsie, ako v skutocnosti!!!!!!!
- drobcheck
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Júl, 2004, 14:00
Cas mi ide rychlejsie, ako v skutocnosti!!!!!!!
na mojej novej doske (vid popis) mi nejak uteka cas...
za tyzden asi pol hodinu az 40min navyse!!!!
mal to uz niekto z vas? (neratam dos a spusteny smartdrv )
EDIT : tak som si to stopol, kazdych 6 sekund v reale je 7 sekund na mojom pc (aspon dnes). som to testoval viackrat a stale tie iste vysledky...
je to soft, alebo doska?
EDIT : tak som si to stopol, kazdych 6 sekund v reale je 7 sekund na mojom pc (aspon dnes). som to testoval viackrat a stale tie iste vysledky...
je to soft, alebo doska?
.:barton2500+, asus a7n8x-e, 512MB Corsair VS 400MHz cl2,5, 160gb hitachi, dvdrw 8x nec dual layer, radeon9600xt 128mb 526/650, hercules 7.1, 17"belinea, inspire p580 5.1, chieftec cs606
Tak ten chip co sa stara o cas sa nazyva genrator hodinvoych impulzov(asi zle vyrobili krystal) a je to nejaky dany cas, ten sa potom cez delicky prevadza na ms, s, min, hod a...
Tak je ne???
Tak je ne???
Spoiler: ukázať
Re: Cas mi ide rychlejsie, ako v skutocnosti!!!!!!!
Ak mas pc pripojene nejako rozumne k internetu, nainstaluj si nejaku utilitku co cas synchornizuje cez internet. Cosi ako Atomic Time.drobcheck napísal:na mojej novej doske (vid popis) mi nejak uteka cas...
je to soft, alebo doska?
Pri casovom sklze aky Ti vznika staci ak bude korigovat cas raz denne.
A to stopnutie meskaneho casu, mas tam spor - prvy ze to je predbiehanie casu a nie meskanie a potom druhy : ak predbieha sekundu za sest sekund. To znamena jednu sestinu z casu behu pc, tak za tyzden by "pc cas" utiekol o viac ako jeden den a nie 40 minut. Samozrejme pri predpoklade stale spusteneho pc (alebo cas predbieha aj ked je pc vypnuty? - co moze byt dolezita informacia pre vyriesenie problemu) - ale ak by aj pc bolo spustene len 4-5 hod denne aj tak by to bolo 6 hodinove predbiehanie tyzdenne a nie 40 minutove .
Naposledy upravil/-a cardin v St 29. Sep, 2004, 19:22, upravené celkom 2 krát.
Re: Cas mi ide rychlejsie, ako v skutocnosti!!!!!!!
ak mas WinXP tak ten ma nieco podobne v sebe ...tj. syncronizuje si ho sam pomocou internetu...staci to zapnut a je tocardin napísal:Ak mas pc pripojene nejako rozumne k internetu, nainstaluj si nejaku utilitku co cas synchornizuje cez internet. Cosi ako Atomic Time.drobcheck napísal:na mojej novej doske (vid popis) mi nejak uteka cas...
je to soft, alebo doska?
Pri casovom sklze aky Ti vznika staci ak bude korigovat cas raz denne.
A to stopnutie meskaneho casu, mas tam spor - ak meska sekundu za sedem sekund. To znamena jednu sedminu z casu behu pc, tak za tyzden by cas meskal jeden den a nie 40 minut. samozrejme pri predpoklade stale spusteneho pc - ale ak by aj bolo spustene len 4 hod denne aj tak by to bolo 6 hodinove meskanie tyzdenne a nie 40 minutove
koli baterke mu hodiny nepojdu rychlejsie ale skor nepojdu vobec (po vypnuti)...ViAlex napísal:Jedna sa o hodiny realneho casu, problemom moze byt slaba baterka v doske, skus vymenit...
...ako pisal Hrochy, s najvacsou pravdepodobnostou je tam nejaky slahnuty ten hodinovy obvod (asi uleteny X-tal)...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
ty vole, toto som este nezazil, pomalsi cas, okej, ale zeby siel rychlejsie
no ja by som ani neuvazoval, reklamacia
no ja by som ani neuvazoval, reklamacia
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
Heh neverim dokym neuvidim krabicu v ruke. Zasa prepadnu poslicka s master diskom a budeme bez HL2 Radsej budme tichokOsTi napísal:HL2 je uz urobene...poslane destributoroviKondik napísal:hm vyuzi to, posli to do VALVE nech na tom Robia HL2, budeme ho tu mat daleko skor
Intel Core 2 Duo 6420 [ 2666 - 8x333 ]
MSI P35 Neo
2048 MB DDR-II 800 CL-5
320 GB Hitachi Deskstar
nVidia Geforce 8600 GT
RT 888 HD 5.1
MSI P35 Neo
2048 MB DDR-II 800 CL-5
320 GB Hitachi Deskstar
nVidia Geforce 8600 GT
RT 888 HD 5.1