To:

Kyselinka Som ti vdačný za vyskúšanie programu ako aj za cinické a výsmešné poznámky .Ešte stále ti nedopína očo mi ide a pritom píšem po Slovensky...Niekto je zameraný na Mercedes , niekto na Audi ,BMW, niekto si kupuje MSI , Gigabyte ,Zotac , atd, atd, a mu nedohovoríš že sa dá kúpit aj niečo lepšie,lacnejšie , logickejšie ....Tak isto som na tom ja s ASUS (Divízia) Republic of Gamers.Takže rekapitulácia pre nechápavých , NECHCEM taktovat zmenou Voltáže nakolko GTX 590 3 GB ja náchylná na taktovanie dvýhaním Voltáže nad určitú hranicu (podla špekulantov to zapríčinuje zlé , slabé napájanie karty) a tak karta odchádza...Nvidia sa vyjadrila trošku ináč ....Chcem taktovat bez dvýhanie Voltáže do max 700 Mhz.Len tak For Fun ...MSI afterburner ma totálne nezaujíma , viem že je to pecka soft , ale ako píšem od začiatku rád by som použil ASUS GPU Tweak na jemné taktovanie a hlavne na reguláciu ventilátora chladiča .A tu sa práve dostávame k problemu ktorý omielam

a píšete mi všetko okolo ,len nie to čo potrebujem

...a to poradit prečo mi ten program nedetekuje Ventilátor!!!!
To: Kyselinka odpoved 2 :Ten BIOS napadol aj mna ale aj tak dakujem za postreh ...na forach som sa dočítal že GTX 590 3GB má dobrý ten pôvodný BIOS s ktorým sa karta predáva,ale asi skúsim dat neaký novší ....za vyskúšanie to stojí.Tvoja otázka PS:je maximálne logická ....Viem že je čudesné si kupovat GTX 590 a použit k nej FULL HD monitor ...ale mal som iný plán , pôvodne som chcel kúpit ASUS GTX 580 MATRIX (dôvod dúfam jasný)...ale nakolko je nedostupná na Slovensku , som sa rozhodol priplatit niečo a tak som kúpil GTX 590 3 GB.A neboj ....kúpa 30 palcového 2560x1600 monitoru je naplánovaná....

, poprípade zapojenie troch monitorov naraz....
To:

Xenon , Tak dakujem za negatívnu kritiku mojho CPU , možno máš aj pravdu ...ale podla mna socket:1156 a tento procák core i7 860 pretaktovaný na 3,5 Ghz+8MB L3 cache ešte niečo vydrží....
To:

GG.Pepe Neviem či si vysvetlit to čo si napísal , pozitívne alebo negatívne ....si to napísal dosť dvojzmyselne....bud tak dobrý rozpíš svoj názor...

Bol by som vdačný za dalšie postrehy ohladom môjho problemu , Dakujem Vám