Fail pri spustani VS 2010 Express
Fail pri spustani VS 2010 Express
Zdravim,
potreboval by som poradit kde hladat problem. Z knizky ktoru som si kupil som si nainstaloval program microsoft visual c++ 2010 express. Pri spustani mi vyhodi chybu Invalid license data. Reinstall is required. Skusal som preinstalovat - nepomohlo. Da sa to nejak poriesit?
potreboval by som poradit kde hladat problem. Z knizky ktoru som si kupil som si nainstaloval program microsoft visual c++ 2010 express. Pri spustani mi vyhodi chybu Invalid license data. Reinstall is required. Skusal som preinstalovat - nepomohlo. Da sa to nejak poriesit?
CPU:Intel Core i5 750 MB:Gigabyte GA-P55-UD4 (F9) RAM:Corsair Dominator DHX+ 4 x 2GB 1600MHz DDR3 VGA:MSI GTX570 Twin Frozr III HDD:WD Caviar Green 1TB PSU:Seasonic X-760 GOLD CASE:CoolerMaster Dominator CM690 II Advanced LCD:LG FLATRON W2453TQ 24"
Re: Fail pri spustani VS 2010 Express
skus odinstalovat
pohladat v registroch nieco ako Visual Studio...
precistit ...
a znovu nainstalovat
pohladat v registroch nieco ako Visual Studio...
precistit ...
a znovu nainstalovat
lava, prava, lava, prava ...
Skusal som aj to, no zial nepomomohlo to :/
CPU:Intel Core i5 750 MB:Gigabyte GA-P55-UD4 (F9) RAM:Corsair Dominator DHX+ 4 x 2GB 1600MHz DDR3 VGA:MSI GTX570 Twin Frozr III HDD:WD Caviar Green 1TB PSU:Seasonic X-760 GOLD CASE:CoolerMaster Dominator CM690 II Advanced LCD:LG FLATRON W2453TQ 24"
bohuzial, ani repair nepomohol som uz uplne bezradny, no kvoli tomu sa mi zasa nechce preinstalovat cely windows... och keby bolo nejake riesenie
bolo to z CD ku knizke ? mozno tam je problem. skus to stiahnut s microsoft strankymorent napísal:.... Z knizky ktoru som si kupil som si nainstaloval program microsoft visual c++ 2010 express....
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
takto, ja mam pozicane CD, na ktorom sa nachadza instalacka microsoft visual c#2010 a microsof visual c++ 2010.. oboje su express edition.. su na tom cd ako instalacky v iso subore.. skusal som aj stiahnut z microsoftu a takisto to neslo.. hladal som na internete vsetko mozne aj nemozne, no nevedel som problem odstranit.. a kedze som uz nechcel stracat cas riesenim oneho problemu, tak som si nainstaloval jednoduchy program Dev C++ v ktorom sa zatial ucim a som s nim uplne spokojny...
Nechapem co maju vsetci s tym Dev-C++ ja som vacsi paskvil snad ani nevidel, ked uz nie VS, tak aspon Codeblocks a mingw k tomu...
Uvodom,
nie som pokrocili programator, teprve sa tomu zacinam venovat a pisem si prve programy... cize nedokazem este objektivne posudit, aky program a kompilator je pre mna dobry. Az budem za isty cas zbehnutejsi, a zacnem robit windows aplikacie atd. tak az potom mozno budem zvazovat, ci je pre mna dev dobry alebo mam nainstalovat nieco ine, mozno lepsie
nie som pokrocili programator, teprve sa tomu zacinam venovat a pisem si prve programy... cize nedokazem este objektivne posudit, aky program a kompilator je pre mna dobry. Az budem za isty cas zbehnutejsi, a zacnem robit windows aplikacie atd. tak az potom mozno budem zvazovat, ci je pre mna dev dobry alebo mam nainstalovat nieco ine, mozno lepsie
Presedlať z VS na DevC++, tak to už fakt pod narkotikami treba byť.
.
Ja som nepresedlal z VS na Dev, to si kde vyhrabal?
Jednoducho som sa zacal ucit programovat, a kedze som nedokazal vyriesit problem s chybou pri spustani VS, tak som hladal alternativu za ten program. Reinstall windows sa mi kvoli tomu nechce, a tak som sa zo zaciatku uspokojil s Dev.
Jednoducho som sa zacal ucit programovat, a kedze som nedokazal vyriesit problem s chybou pri spustani VS, tak som hladal alternativu za ten program. Reinstall windows sa mi kvoli tomu nechce, a tak som sa zo zaciatku uspokojil s Dev.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
um...
stiahni z MS stranky a zaregistruj nanovo na seba? Sak express je realne zadarmo...
stiahni z MS stranky a zaregistruj nanovo na seba? Sak express je realne zadarmo...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
je zadarmo.. problem je pravdepodobne niekde v registroch, aj ked som vsetko z registrov vymazal (co sa tykalo MS VISUAL STUDIO)... budem musiet asi reinstall windows, no moc sa mi do teho nechce.. asi stiahnem nejaky podobny program visual studiu...
ak robíš v C/C++ tak môžem odporučit Codebloks
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
jj akurat som si ho nainstaloval, vyzera byt dost solidny... konecne niekto, kto mi normalne poradi a zbytocne nemudruje... dakujem za pomoc!