Zakladám túto tému, aby sa tu vytvorila aká-taká "databáza" programov, appiek, hier, ovládačov, atď.., ktoré zatiaľ v OS Windows 8 (~Developer Preview) nefungujú kvôli problémom s kompatibilitou.
Moja skúsenosť:
Prekvapivo iba jedna zlá skúsenosť. Konkrétne program Nokia Software Updater. Je to viac menej súčasť celku Nokia Suite, ktorý funguje v poriadku. No keď prišlo na inštaláciu Software Updater-u, vyšplechlo mi do ksichtu, že môj OS nie je podporovaný. Nedá sa to obísť spustením v režime kompatibility (7, XP). Staršiu verziu síce nainštalujete, no po spustení sa bez aktualizácie nepohnete, a práve aktualizácia je brzda, keďže s 'osmičkou' neprejdete. Možno si hovoríte, prečo neaktualizujem priamo cez Nokia Suite, ten mi ale nikdy nie je schopný nájsť skutočne najnovšiu aktualizáciu.
(Ak sa vám téma zdá zbytočná, kľudne zmažte. No do vydania Windows 8 je to ešte pekných pár mesiacov, a ak by sa tu dovtedy vytvorila 'databáza' toho, čo nefunguje, prípadne ako to vyriešiť, bolo by to imo veľmi fajn)
Dočasné problémy s (ne)kompatibilitou
Dočasné problémy s (ne)kompatibilitou
MB: ASRock M3A785GMH/128M CPU: AMD Athlon II x4 620, @3,6Ghz (1.36V) CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2 RAM: 2x 2GB Kingston DDR3 1333Mhz , dual-channel VGA: Sapphire Radeon HD4730 Value Edition, GDDR5 512mb, core: 625Mhz mem: 900Mhz @ core:780Mhz mem: 1150Mhz PSU: Eurocase 550W ATX2.2 HDD: Western Digital 500GB SATAII REPRO: Genius 2:1 MYŠ: A4techX755-FS Black KLAVÍR: Genius K639 Black OS: Microsoft Windows 7 Ultimate SK
Re: Dočasné problémy s (ne)kompatibilitou
Po A: neni to problém winu, ale problém aplikácie. po B: Toho čo nefunguje je velmi vela, ale zas, viď bod A.
.
Re: Dočasné problémy s (ne)kompatibilitou
Väčšina problémov sa netýka Winu, ale aplikácie, a rieši sa to vo fórach OS.
MB: ASRock M3A785GMH/128M CPU: AMD Athlon II x4 620, @3,6Ghz (1.36V) CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2 RAM: 2x 2GB Kingston DDR3 1333Mhz , dual-channel VGA: Sapphire Radeon HD4730 Value Edition, GDDR5 512mb, core: 625Mhz mem: 900Mhz @ core:780Mhz mem: 1150Mhz PSU: Eurocase 550W ATX2.2 HDD: Western Digital 500GB SATAII REPRO: Genius 2:1 MYŠ: A4techX755-FS Black KLAVÍR: Genius K639 Black OS: Microsoft Windows 7 Ultimate SK