Ochrana
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Ochrana
keby ste robili to čo ja , folie aj puzdierka veľmi rýchlo nahadzujete aj na sklá
mám nahodený IS, gumová ochrana + puzdro
HTC DesireS
mám nahodený IS, gumová ochrana + puzdro
HTC DesireS
Spoiler: ukázať
Nejaký zdroj ? Lebo nepočul som o tom.Snake napísal: iPhone má Gorilla Glass
ked sa bavime o tom gorilla glass tak neviete ci ho ma aj EVO 3D na sebe ? niekde som cital ze to maju only US zariadenia ... iny ze nemaju vobec a treti ze maju vsetky modely... tak som z toho jelen
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Podla ofi. stranky ma http://www.corninggorillaglass.com/prod ... orilla/htc , ale velmi by som sa na Gorilla Glass nespoliehal. Urcite by som este dal nejaku foliu.
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
Ale iPhone nemá Gorilla Glass. Nemajú to ani na svojej stránke. To sklo robí nejaká iná firma. Respektíve ja to tam nevidím.
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
V biografii to naozaj je, od 1. verzie iPhone spolupracujú s Corning-om a dodávajú im GG..
PS: Snake, konečne som sa na tvoj podnet dokopal do tej knihy aspoň pozrieť, leží mi tu už od Vianoc..
PS: Snake, konečne som sa na tvoj podnet dokopal do tej knihy aspoň pozrieť, leží mi tu už od Vianoc..
Slepota?Xenon napísal:Ale iPhone nemá Gorilla Glass. Nemajú to ani na svojej stránke. To sklo robí nejaká iná firma. Respektíve ja to tam nevidím.
Due to customer agreements, we cannot identify all devices that feature Gorilla Glass. Your favorite device may include Gorilla Glass, even if you don't see it listed. Ask your manufacturer or retailer to learn more.
.
No ja som tuším niekde čítal, že to nie je od tej firmy Gorilla Glass, ale že technicky to je to isté. Len Apple sa nechcel chvastať titulom Gorilla, takže vraj im to robí niekto iný. Ale to sú len dohady. Ale vôbec, ani Gorilla Glass nie je Gorilla Viď. testy hádzania o zem.
Bežne hádžeš mobil o zem? Napr. keď ráno vstaneš? To je to isté ako kupovať si trabanta s nádejou že maximálkou dá dole sedmicu bavoru.
.
Veď to jasné, len mne sa nepáči, že Gorilla Glass. A vraj iPhone nemá priamo od tej firmy, ale vraj nejakej inej.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
gorila=obycajne keramicke sklicko nie ?
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
pocul som...
vraj to tak je...
niekde som cital...
ale ked povie niekto opacny nazor pytas od neho zdroje
k veci mam Desire HD(123x68x12mm) sirsi a hrubsi nez evo
pouzivam standartne HTC puzdro priamo na desire HD a do vrecak vojde bez problemov (vyska 1.9m)
vraj to tak je...
niekde som cital...
ale ked povie niekto opacny nazor pytas od neho zdroje
k veci mam Desire HD(123x68x12mm) sirsi a hrubsi nez evo
pouzivam standartne HTC puzdro priamo na desire HD a do vrecak vojde bez problemov (vyska 1.9m)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP