poslem mu PMku
to je oficialne najtahsi hero v doteBroslowski napísal:tak po par hrach a pohoda. zatial sa zadarilo za invokerainak samozrejme lem vs pc, ucim sa mapu pomaly..
Invokera ešte ako tak viem zahrať, ale čo taký Meepovalistar napísal: to je oficialne najtahsi hero v dote- ci je rovnaky v LoLku ze nemas problem?
Keď budeš držať Alt a klikať na mapu tak ťa boti ako tak budú počúvať.Broslowski napísal:ked boti maju nepredvidatelne reakcie
Vidis, a ja zase meepa mozem. Kazdemu sedi cosi ine, su proste herovia, ktorych vyslovene nemusim a nudim sa za nich, z fleku ma napadaju sylla, strom, jakiro a niekedy aj omni, aj ked ten skor podla nalady. Zase Vengefulku niesom zvyknuty hrat ako supporta, ale ist lifesteal a mrte dmg/as. Tieto veci sa casom menia, pamatam si casy, ked chodievali dvaja na mid, gem bolo nieco tabu, co kupil maximalne tak magor Papek, namiesto tanga healing salve, bezne sa robil od 6. lvl bd na veze za rogue knighta s mom ... dost sa toho pomeniloCourage_SK napísal:Invokera ešte ako tak viem zahrať, ale čo taký MeepoS ním som bezradný a aj by som sa ho chcel naučiť ale proste ho nedám, strašne ťažké je ho hrať.