Všeobecná diskusia
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Nie nie, od znameho. Dakujem teda za pomoc a asi pojdem do toho (ak to vyjde).
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Vazeni, vie tu niekto nejake info ohladne dialnicnych znamok, ktorr sa daju zohnat pod ruku za lacnejsi peniaz?
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
posledny "komentar" ma hrozne pobavil
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Mam jednu ale viem dodat iba spolu aj s celnym sklom...
cena? pasuje aj na Hondu?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Mna skor zaujima odkial su, alebo odkial ich maju ti "dodavatelia". Su to sfalsovane, alebo ide o nejake vyradene kusy, ktore sa mali znicit, ale nejakym zahadnym sposobom sa neznicili?
Kua Snake za toto ta tak nenavidim!!!!!!!! Pod von s info, kludne do SS, vazne ma to zaujima.
Vie mi tu niekto dat viac info o motoroch 1,9 a 2,2 TID u SaaBu? Je to to iste ako Opel Vectra? Nejake info, aj link by potesil. Roky 03-07.
A podobne u Peugeot 407 1,6 1,8 2,2 HDI aj ked mi teda pridu trosku predrazene. Trosku zacinam mat gulas aj z tych filtrov pevnych castic.
BTW: pripadne este mi trosku uteka očko na Alfy 159. Vsetko sledujem primarne naftu.
A podobne u Peugeot 407 1,6 1,8 2,2 HDI aj ked mi teda pridu trosku predrazene. Trosku zacinam mat gulas aj z tych filtrov pevnych castic.
BTW: pripadne este mi trosku uteka očko na Alfy 159. Vsetko sledujem primarne naftu.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
daj si inzerat... na bazosi hned vidim rocnu po 30e...
mirjak, este raz si precitaj moj prispevok, ja nehladam kde ju kupit, mna zaujima o ake znamky ide, ich povod.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
cize ak dobre chapem, vies zohnat si taku ale dotycny ti nechce povedat odkial to je a tak zistujes na kolko to je nelegalne?
Steam: michalsveto
ono, tí ľudia potom aj tak dopadnú hejžemirjak napísal:daj si inzerat... na bazosi hned vidim rocnu po 30e...
.