Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone 7.5 - Skúsenosti, rady, problémy,aktualit
Kedze mi nejde ten update telefonu, tak chcem tam spat stock ROM.
stiahol som si od XDA, ale teraz neviem ci tam mozem dat 7004 alebo znovu nahodit 7720.
Kvoli cestine.
A netusim ako ju tam nahrat. Co este potrebujem okrem toho RUU...exe?
Uz ma to nebavi. vsade same prepalovanie z android na WP, alebo custom romky s HLSP, ci ako sa tomu nadava.
stiahol som si od XDA, ale teraz neviem ci tam mozem dat 7004 alebo znovu nahodit 7720.
Kvoli cestine.
Uz ma to nebavi. vsade same prepalovanie z android na WP, alebo custom romky s HLSP, ci ako sa tomu nadava.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Linksys E2000 je cokolvek, ale nie "stary router". Co sa tyka Omnie 7, tak bol kupeny v Sunnysofte a na 99% ide o normalnu EU distribuciu.
Problem je ale niekde uplne inde. Omnia 7 ide na router iba 54Mbps, teda 802.11g. Galaxy Nexus ide na wifi cez 802.11n, teda toto vysvetluje rozdiel u mojich zariadeni. Omnia 7 s nizsim vykonom CPU a horsou konektivitou (g-ckova siet) voci Nexusu s vyssim vykonom CPU (dualcore, vyssia frekvencia) a lepsou konektiviou (n-kova siet) logicky nepodava take dobre vysledky.
Ty ale mas iny problem, kedze si hlboko pod akymikolvek beznymi rychlostami kde by ta limitovalo 802.11g.
Problem je ale niekde uplne inde. Omnia 7 ide na router iba 54Mbps, teda 802.11g. Galaxy Nexus ide na wifi cez 802.11n, teda toto vysvetluje rozdiel u mojich zariadeni. Omnia 7 s nizsim vykonom CPU a horsou konektivitou (g-ckova siet) voci Nexusu s vyssim vykonom CPU (dualcore, vyssia frekvencia) a lepsou konektiviou (n-kova siet) logicky nepodava take dobre vysledky.
Ty ale mas iny problem, kedze si hlboko pod akymikolvek beznymi rychlostami kde by ta limitovalo 802.11g.
-
- Moderátor
Ako Omnia 7 ma tiez 802.11n (150mbps), ale z nejakeho dovodu sa mi pripaja na n-kovy router cez g-cko .
- Mirco92
- Ban
- Dátum registrácie: So 20. Mar, 2010, 15:16
Nechapem co stale riesis, ak nevies anglicky tak pochopim ale najlepsie urobis ked telefon hodis krasne do anglictiny, nastavis si ze si v nejakej krajine kde podporuju market, zapojis do PC a updatnes, neviem co stale riesislacikaboss napísal:Kedze mi nejde ten update telefonu, tak chcem tam spat stock ROM.
Kvoli cestine.
A ak ti nejde ten posledny update, ze ti ho neponuka alebo co, daj v zune Forget this phone, vypni zune, zapoj telefon znovu do pc, zune ho rozpozna a malo by najst aj update, takto to vyriesil typek na xda
Naposledy upravil/-a Mirco92 v St 25. Jan, 2012, 23:29, upravené celkom 1 krát.
CPU: Intel Core i3 530 Overclock na 3.7GHz + AC Freezer Xtreme Rev. 2 Motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 Ram: 4GB Kingston kit 2x2 GB DDR3 1333MHZ CL9 VGA: Sapphire HD5770 1GB Jadro: 900 MHz, Pamäť: 1275 MHz HDD: Western Digital 7200RPM 500GB PSU: 500w OS: Windows 7 Ultimate 32Bit Screen: 21´ Asus VW202 Mouse: Razer Diamondback 3G 1800DPI PAD: Razer Goliathus Speed edition (medium size) KEYBOARD: Razer Lycosa SMARTPHONE: LG Optimus 7 E900
Okej ferino, co myslis, dalo by sa to dako zriesit? Nastavenia routeru atd...
-
- Moderátor
V prvom rade :
1) stiahni si WinPhoneInfo Free, klikni na ikonku pre siete a pozri si aky mas "bandwidth". Ak mas cokolvek nizsie nez 54mbps tak mas primarne problem s konektivitou medzi telefonom a routerom.
2) cez co si to testoval ty ? Si si isty, ze ti pri danom teste nepouzil 3G spojenie ? Skusal si vypnut datove spojenie v telefone a potom testovat ?
1) stiahni si WinPhoneInfo Free, klikni na ikonku pre siete a pozri si aky mas "bandwidth". Ak mas cokolvek nizsie nez 54mbps tak mas primarne problem s konektivitou medzi telefonom a routerom.
2) cez co si to testoval ty ? Si si isty, ze ti pri danom teste nepouzil 3G spojenie ? Skusal si vypnut datove spojenie v telefone a potom testovat ?
testoval som to v telefone, ked tam nebola sim karta cize urcite to bolo pure wifi. Ostatok editnem
edit: band mam 54 Mbps
edit: band mam 54 Mbps
moji pocity z WP7.5? konecne som to flashol na 7004 a updateoval.. s domienkou, ze pri mangu mi naskoci cestina.
nenaskocila, tak flashnem znova. error 226.. uz tam nedam romku.
nenaskocila, tak flashnem znova. error 226.. uz tam nedam romku.
Ale preco spekulujes? ved ak vsetko robis def. tak sa neda nic pokazit ak sa nerozumies flashovaniu inych romiek, tak nenadavaj na wp7, nauc sa anglicky, a prestuduj xda, vsetky navody podla nich funguju zarucene
daval som original shipped rom..
na vine bude asi bootloader.. nvm.. skusim restore
romku som menil preto, lebo sa mi nechcel updateovat.
edit// no tak restore ide, ale s SPL nepohne. netusim podla tych navodou ako zmenit SPL.
Preco sa cestina neinstalujes updateom, ked bolo povedane, ze na mango je cestina. nechapem.
na vine bude asi bootloader.. nvm.. skusim restore
romku som menil preto, lebo sa mi nechcel updateovat.
edit// no tak restore ide, ale s SPL nepohne. netusim podla tych navodou ako zmenit SPL.
Preco sa cestina neinstalujes updateom, ked bolo povedane, ze na mango je cestina. nechapem.
co viem tak na mango je cestina len pri nokiach..
myslim, ze kaslem na to a naucim sa zit s anglitcinou na telefone.
vy mate ceske manga alebo anglicke?
vy mate ceske manga alebo anglicke?
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
mam v nokii CZ ale pouzivam EN.. inak si to ani neviem predstavit
neostava, len dufam, ze sa to tam dostane nativne.. Ako aj API na prevolane minuty atd.
nemam nekonecny pausal
nemam nekonecny pausal