Xonar DG - mikrofon
Xonar DG - mikrofon
Caute kupil som tuto zvukovku pretoze ta integrovana mala strasne rusenie a pri pohybe mysky som v sluchadlach pocul pazvuky .... Sluchadla mam Roccat Kave a zvuk vsetko je v pohode super ale mikrofon mi nejde... mam nastaveny 5.1 Speakers a mikrofon nejde ... mate niekto s tym skusenosti ? viem ze speakers - repro ale mikrofon by to nemalo odpajat .. ci ? malo by ho poznat aj tak... ci ho treba niekde zapnut ? alebo ja uz nechapem... takze teraz facham zasa koli mikrofonu na integrovanej a zvukovka stoji dost ma to serie... viete niekto poradit jak to rozbeham ?
Re: Xonar DG - mikrofon
V ovládaní hlasitosti (pravý klik na ikonku reproduktora pri čase), konkrétne v nahrávacích zariadeniach, si mikrofón zvolíš za defaultný a on pôjde.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Re: Xonar DG - mikrofon
Hej ja mam ten isty problem pri integrovanej zvukovke... Aj ked je to starsi topic, mikrak pri 5.1 neberie, ked prepnes na stereo tak mikrak ti pojde. Neviem cim to je sposobene, zatial som na to neprisiel
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator