ahojte
ako uz nazov naznacuje moj problem sa tyka klavestnice, konkretne znakov ktore zadavam tak napr ak zadam pismeno "j" tak netbook to pochopi tak ze zada "21" funguje mi iba zopar klaves korektne, netbook sa kumne dostal uz s tou vadou takze neviem posudit za akych okolnosti to zacalo blbnut kazdopadne je to asi pol roka stary pocitac takze nieje problem ho posunut na reklamaciu ale chcel by som takto usetrit cas tak budem vdacny napadom
ta klavestnica sa zblaznila
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 26. Nov, 2009, 20:45
ta klavestnica sa zblaznila
Spoiler: ukázať
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Re: ta klavestnica sa zblaznila
ty mas klavesty
a ano hned poslat na reklamaciu neviem co riesis alebo si myslis ze by to mohlo byt v niecom inom lebo jedine co mozes ako tak ovplyvnit v netbooku je system (mozes skusit preinstalovat ale ak bol sucastou netbooku tak hned reklamacia) ine veci tazko vymenis
a ano hned poslat na reklamaciu neviem co riesis alebo si myslis ze by to mohlo byt v niecom inom lebo jedine co mozes ako tak ovplyvnit v netbooku je system (mozes skusit preinstalovat ale ak bol sucastou netbooku tak hned reklamacia) ine veci tazko vymenis
pozri ci nemas zapnuty numlock, ja to mam napr tak, ze ked stlacim Fn a F11 tak sa mi urcita cast klavesnice premeni na numericku (Konkretne J je 1, K je 2, L je 3, U je 4 atd.)
Aka je znacka toho netbooku?
Aka je znacka toho netbooku?
VZDY predavam aj inde
-
- Čierna listina bazáru
zlepsilo sa to no stale mi po stlaceni "i" zobrazi "ih" a ked stlacim "ú" tak sa rozhodne ze chce do nekonecna zadavat dany znak a nezastavi sa iba backspaceom mieslo "l" pise "ôl" "k" zas "kj" rovnako "j" spravi "kj" a tak dalej
skusil by som ju poriadne vycistit, vyfukat stlacenym vzduchom ale zrejme to bude na reklamaciu teda
VZDY predavam aj inde
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
co mu tam pomoze vyfukat ked ma pol roka (a teda nejake velke mnozstvo prachu ktore by to nejako ovplyvnovalo tam asi nebude) co nad tym jedol bagetu a napadal tam bordel (aj ked je to mozne ale to nenapisal ) uz na zaciatku co pisal ze stlaci jeden znak a napise dva je divne a klavesnica nefunguje dobre a teda by to mal reklamovat
-
- Čierna listina bazáru
posuniem to teda na reklamaciu, tu som chcel iba usetrit cas dufal som ze to bude iba dajaka drobnost co by sa dala vypnut a by som nemusel cakat na reklamaciu ale tak nevadi ide to nazad predajcovi vdaka za napady