Rada - C# vs C++
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Rada - C# vs C++
Co je tam zaujimavejsie? , to ,ze budes mat textove pole miesto blikajucej ciarky v konzole?
Naozaj , nadstavby (okna) treba robit az ked bude program vediet aspon nieco.
Naozaj , nadstavby (okna) treba robit az ked bude program vediet aspon nieco.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
hej presne to. alebo ako som pisal predtym
ja som ten typ cloveka, ktory ma rad vizualne pekne veci. preto nemam rad konzolu/terminal.v Ccku dokazem spravit vypocet rôznych uhlov, kružnic, sin, cos a podobne ale pochybujem ze by som dosiahol aby mi v prikazovom riadku toto aj nakreslilo
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak sup na web aplikacie
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
a kde si ich budem spustat ? nemam hosting ani nic take. a web by som sa musel učiť uplne od začiatku. windows mi zatial plne postačuje a vyhovuje len som chcel vediet C# či C++. zatial sa skorej ktomu C Sharp prikláňam. aj keď v knihe sa prostredie rieši cez WPF nie cez Windows forms, kt. trochu poznam.
PS5 Slim
PS5 Slim
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
moja rada ohladne c# vs c++? ani jeden. neuraz sa prosim, ale som toho nazoru ze ak clovek pride na forum a pyta sa na takuto vec nemal by programovat zacat vobec. je to o tom ako si clovek dokaze poradit sam a sam zistit vyhody toho ci onoho. je uplne jedno kto ci co napise ktory je lepsi horsi.. sam by si si to mal vediet zistit, sam by si mal prist nato ako a kde to zistit. to je aj uplna podstata a zaklad programovania (logicke myslenie, zvedavost).. knihy? iba ako doplnok/ozrejmenie, alebo pre uplne/lepsie pochopenie danej veci.
a neuraz sa prosim, moj post nema byt utocny
a neuraz sa prosim, moj post nema byt utocny
programovacích jazykov je viac ako tieto dva, prezeral som si materialy o viacerych jazykoch a vysli mi z toho najlepsie tieto dva. mne sa viac pozdava c#, avšak učim sa cčko čomu je viac podobne zase c++.
len som si chcel pomôcť názorom od viacerých ludí, ktorý sa zaoberajú programovaním, pre vhodnejší výber. k tomuto sa tu vyjadril filuS a M1ch4l. obaja mi poradili skôr C# čo sa mi aj viac páči. nie je predsa zlé vypočuť si/ prečítať názor iných.
ty si to napísal ako keby som niekto kto sa nevie rozhodnúť. akoo som písal viac sa mi páči Csharp, ak však ešte niekto má nejaký postreh rád si ho prečítam.
len som si chcel pomôcť názorom od viacerých ludí, ktorý sa zaoberajú programovaním, pre vhodnejší výber. k tomuto sa tu vyjadril filuS a M1ch4l. obaja mi poradili skôr C# čo sa mi aj viac páči. nie je predsa zlé vypočuť si/ prečítať názor iných.
ty si to napísal ako keby som niekto kto sa nevie rozhodnúť. akoo som písal viac sa mi páči Csharp, ak však ešte niekto má nejaký postreh rád si ho prečítam.
PS5 Slim
PS5 Slim
Na okna si naistaluj Visual Studio 2010 Express (C#) a svoju prvu oknovu aplikaciu budes mat za 2 minuty.
nebude moja prva (vb.net) ale pojdem teda cestou c#. dakujem všetkym za rady a nazory
PS5 Slim
PS5 Slim
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ja mam radsej C++ ako C#. Kazdy jazyk ma svoje vyhody a programator musi poznat viac.
Okna sa ale lepsie robia v C#.
Inak s tou skolou, povedal si, ze si len druhak...tak to si tu vysku este dobre rozmysli. Podla mna neni dobre vyberat si tak skoro.
Okna sa ale lepsie robia v C#.
Inak s tou skolou, povedal si, ze si len druhak...tak to si tu vysku este dobre rozmysli. Podla mna neni dobre vyberat si tak skoro.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
to nie je naisto. ešte mam dost času. len by som chcel nejaky informaticky odbor, a čo som počul tak FEI/FIIT su asi najlepšie. na škole si ideme teraz vyberat zameranie pre treti, stvrty rocnik. bud telekomunikacie alebo siete. skorej siete ma bavia. da sa tu robit aj CISCO certifikat. tak som si len tak prebehol vyšky, a STUBA vyzera fajn. každopadne za dva roky sa toho môže ešte hodne udiať
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Feb, 2011, 19:28
Ani jedno...
všetko sú to take kvázi jazyky, polojazyky... v podstate obtiažné na pochopenie
Novinkou na trhu je nový programovací jazyk z východneho slovenska - konkretne zo šariša, vytvorený v spolupráci s IBM programovací jazyk Šaral ktorý funguje furt
rozhodne by si si mal o ňom niečo prečítať.
http://www.trsek.com/clanky/saral
všetko sú to take kvázi jazyky, polojazyky... v podstate obtiažné na pochopenie
Novinkou na trhu je nový programovací jazyk z východneho slovenska - konkretne zo šariša, vytvorený v spolupráci s IBM programovací jazyk Šaral ktorý funguje furt
rozhodne by si si mal o ňom niečo prečítať.
http://www.trsek.com/clanky/saral
Spoiler: ukázať