unlock LG Optimus ME

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
badyto

unlock LG Optimus ME

Príspevok od používateľa badyto »

Ahoj, priatelka dostala telefon od sestry, ide o LG Optimus ME. Problem je ze je locknuty na rumunsky vodafone. V zaruke uz myslim nie je. Neviete mi niekto poradit ako ho odblokovat aby ho mohla pouzivat u nas na Orange? Googlil som a nasiel som zopar zarucene nezarucenych webstranok ktore ponukaju za nejakych 10-20 dolarov akysi unlock kod ktory vraj staci zadat do telefonu a zazrak je na svete. Predtym by som sa chcel ale spytat ci to nie je blbost, pripadne ci nemate nejake ine tipy ako to unlocknut. Dakujem!
Používateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Re: unlock LG Optimus ME

Príspevok od používateľa lacika »

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1439446

co tak skusit prepalit ROM na nejaku custom?
badyto

Docital som sa ze na prepalenie ROM treba urobit root, a ked som hladal navod na root tak som nasiel informaciu: "The Rooting process won’t work for the Network locked devices, if applied on an network locked device then it can get bricked." Takze racej nebudem rootovanie skusat.
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

V SS mas riesenie. Jedine a funkcne. Prepalenie Rom neodblokuje fon s vysokou pravdepodobnostou. Potrebujes unikatny kod.
badyto

Jo Grco, diky moc! uz som tam napisal :)

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"