Vibration Killer FAQ
Re: Vibration Killer FAQ
Delo, dobrá práca nech sa darí.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Prakticky sa žiadne prekvapenie nekoná, kto čakal zlý verdikt ? Ešte som ani jedno mínus na Vibration killer nevidel
Gratulka chlapci!
Gratulka chlapci!
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
Pridany PS: k recenzii kvoli nespravnej montazi.
link: http://www.silentpcreview.com/article1241-page3.html
Slubujem ze ten manual dokopem do par dni, a bude zrozumitelnejsi!
link: http://www.silentpcreview.com/article1241-page3.html
Slubujem ze ten manual dokopem do par dni, a bude zrozumitelnejsi!
Zoran uz v Sillicon Valley otvara pobocku
inak super hodnotenie gratulujem mam cez vykend skladat masinu a objednal som k tomu aj Killera tak som zvedavy
inak super hodnotenie gratulujem mam cez vykend skladat masinu a objednal som k tomu aj Killera tak som zvedavy
Rozmysal som skor o premiestneni Silicon Valley na Slovensko ale ani otvorenie pobocky tam nie je zly napad
Inak, som si precital tu recenziu 3 krat ale na toto:
Som spokojny, ze boli spokojny s ucinnostou Nemam k tomu co dodat.
Dufam ze budes spokojny aj ty!
Inak, som si precital tu recenziu 3 krat ale na toto:
ma aj tak musel kamarat upozornit lebo som si to nevsimolThe HDD Vibration Killer is one of the rare products that actually lives up to its claims. It doesn't reduce or dampen hard drive vibration — it actually does kill it.
Som spokojny, ze boli spokojny s ucinnostou Nemam k tomu co dodat.
Dufam ze budes spokojny aj ty!
Ze si si to nevšimol toto mi udrelo do očí hneď ...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Sorry, že oživujem starú tému, ale tu mi to príde najmenej off-topic.
Čo sa deje s (ne)dostupnosťou Killera? Ani neviem koľko týždňov to už sledujem a stále nič. Nejaké problémy s výrobou?
Čo sa deje s (ne)dostupnosťou Killera? Ani neviem koľko týždňov to už sledujem a stále nič. Nejaké problémy s výrobou?
Ahoj, najspravnejsie miesto pre tuto otazku
S vyrobou ziaden problem, len mam financne problemy, obsadenu dielnu v ktorej bezi ina vyroba a nedostatok casu kvoli zamestnaniu. Dufam ze do mesiaca by mohli byt u Gaba dostupne.
S vyrobou ziaden problem, len mam financne problemy, obsadenu dielnu v ktorej bezi ina vyroba a nedostatok casu kvoli zamestnaniu. Dufam ze do mesiaca by mohli byt u Gaba dostupne.
Dík za objasnenie. Tak veľa zdaru s riešením problémov a nech sa darí.
Lebo bez Killera človek zrazu zisťuje, že žiadna poriadna alternatíva nie je, čo je dosť strašidelné.
Lebo bez Killera človek zrazu zisťuje, že žiadna poriadna alternatíva nie je, čo je dosť strašidelné.
Strasidelne je ze napriek tomu, ze ziadna alternativa nie je, sa nepredava Cast mojich problemov je 5+k v materialy na killery ktory sa neda pouzit na nic ine.
To sú tie slovenské paradoxy, už ma to ani neprekvapuje.
Podľa mňa tomu nepomáha aj slabá recenzovanosť podobných produktov a keď sa aj niekde nejaký test nájde, je to test jediného výrobku a porovnanie s konkurenciou chýba, takže človeku sa tak či tak ťažko vyberá. Čo som sa stretol s recenziami napr. odhlučňovacích boxov, na všetky sú v podstate pozitívne ohlasy, pričom realita je iná a čo sa týka odvibrovania, sú to skôr polovičné riešenia.
Čo má za násedok, že človek si také niečo kúpi, efekt nie je taký ako očakával a potom už má nedôveru aj ku všetkým ostatným riešeniam. Ja killery odporúčam všade kde to len ide, ale problém je asi aj v trhu... 90% bežných ľudí hluk PC vôbec nerieši (čo je pre mňa absolútne nepochopiteľné, ale je to tak). Zvyšným 5%-tám síce vadí, ale nemajú ani poňatia čo ho spôsobuje, kým ich niekto "osvietený" neusmerní a tých zvyšných 5% "fanatikov" už si killer kúpilo. Chcem tým povedať, že tunajší trh je asi príliš malý na to, aby si takáto špecialitka našla pravidelný a dostatočne veľký odbyt.
Tá recka na silentpcreview.com bola veľmi dobrý nápad, ale chcelo to rovno aj fyzickú dostupnosť v etablovaných shopoch za mlákou (aspoň v jednom), ideálne s trochou reklamy. Čo sa ale oveľa ťažšie spraví než povie, to mi je jasné.
Ale je nepochopiteľné, že kvalitný účinný produkt za dobrú cenu je problém predať a pritom svet je zaplavený totálnymi kravinami typu odžmolkovače a podobné blbosti. Prestávam tomu rozumieť.
Podľa mňa tomu nepomáha aj slabá recenzovanosť podobných produktov a keď sa aj niekde nejaký test nájde, je to test jediného výrobku a porovnanie s konkurenciou chýba, takže človeku sa tak či tak ťažko vyberá. Čo som sa stretol s recenziami napr. odhlučňovacích boxov, na všetky sú v podstate pozitívne ohlasy, pričom realita je iná a čo sa týka odvibrovania, sú to skôr polovičné riešenia.
Čo má za násedok, že človek si také niečo kúpi, efekt nie je taký ako očakával a potom už má nedôveru aj ku všetkým ostatným riešeniam. Ja killery odporúčam všade kde to len ide, ale problém je asi aj v trhu... 90% bežných ľudí hluk PC vôbec nerieši (čo je pre mňa absolútne nepochopiteľné, ale je to tak). Zvyšným 5%-tám síce vadí, ale nemajú ani poňatia čo ho spôsobuje, kým ich niekto "osvietený" neusmerní a tých zvyšných 5% "fanatikov" už si killer kúpilo. Chcem tým povedať, že tunajší trh je asi príliš malý na to, aby si takáto špecialitka našla pravidelný a dostatočne veľký odbyt.
Tá recka na silentpcreview.com bola veľmi dobrý nápad, ale chcelo to rovno aj fyzickú dostupnosť v etablovaných shopoch za mlákou (aspoň v jednom), ideálne s trochou reklamy. Čo sa ale oveľa ťažšie spraví než povie, to mi je jasné.
Ale je nepochopiteľné, že kvalitný účinný produkt za dobrú cenu je problém predať a pritom svet je zaplavený totálnymi kravinami typu odžmolkovače a podobné blbosti. Prestávam tomu rozumieť.
kontaktoval som asi 30 velkych predajcov. hadaj kolko ich vobec odpisalo... Ano, reklama by tomu pomohla, no na reklamu som nemal ani vtedy a teraz uz vonkoncom nie
Problem je ze je trh naozaj preplneny vecami ktore tvrdia ze odvibruju no niektore su este horsie ako keby tam ani neboli. Taky aquatuning dostal aj vzorky a napriek tomu nemaju zaujem to predavat, ze vraj maju v portfoliu uz dost takych vyrobkov... Vies si predtavit ze to asi otestovali.
Problem je ze je trh naozaj preplneny vecami ktore tvrdia ze odvibruju no niektore su este horsie ako keby tam ani neboli. Taky aquatuning dostal aj vzorky a napriek tomu nemaju zaujem to predavat, ze vraj maju v portfoliu uz dost takych vyrobkov... Vies si predtavit ze to asi otestovali.
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
a postou to sam posielat niekde za mlaku? v takom mnozstve aby bol profit? zabudni
tak nejak
Keby bola vyrobna cena 1-2E tak nie je problem, ale nie je. Dokonca, samotny material bez prace stoji viac, a praca + specialne naradie viac ako material. Za mlaku by sa to cez e-bay a postu dostalo za tolko penazi ze by to aj tak nik nekupil... Jediny sposob by bol velkoodberatel, ktory vezme aspon 3-500ks aby postovne vyslo na zanedbatelnu sumu na kus.
Keby bola vyrobna cena 1-2E tak nie je problem, ale nie je. Dokonca, samotny material bez prace stoji viac, a praca + specialne naradie viac ako material. Za mlaku by sa to cez e-bay a postu dostalo za tolko penazi ze by to aj tak nik nekupil... Jediny sposob by bol velkoodberatel, ktory vezme aspon 3-500ks aby postovne vyslo na zanedbatelnu sumu na kus.