Battlefield 3 LAGY ??
Battlefield 3 LAGY ??
Caute vsetci. Mam problem sa Battlefield 3. Este ked som mal staru 9800GT 1GB v PC robilo my to ze ked som behal , lietal v stihacke,heline, bol v tanku zacalo to kopat, hra isla plynule ale v nejakych castiach to zacalo hrozne blbnut (seknutie, bliknutie zbrane, tresnutie) , robilo my to pri starej 9800GT a robi to aj pri 560GTX Ti. Pozeram ze tento problem ma viac ludi, a neviem cim to je, keby som zistil co to sposobuje, ale ani to neviem.
Video nizsie :
http://www.youtube.com/watch?v=cwPaUT8X9Uo
Video nizsie :
http://www.youtube.com/watch?v=cwPaUT8X9Uo
Spoiler: ukázať
Re: Battlefield 3 LAGY ??
Toto mi robilo ked som si dal textury na ultra. Nestihala videopamät. Ak to nebude tym, tak ti asi nepomozem.
Nehram na ultra len par veci, vecsina high, nemoze to byt tym ze mam len 3GB RAM ?
no mne bf3 zozere celkom kludne aj 3,7GB RAM ked nemam nic ine spustene, ziadnu stranku nic. A ano aj mne toto robi vtedy ak si dam textury na ultra a niekedy aj pri high. Aj ja som mal(a stale mam) podozrenie na RAM a VRAM grafiky ale nemam mozno vyskusat viac RAM ani GPU tak hrajem na znizenych detailoch.
Este mozes vyskusat to ze si v bf3 priecinku vytvoris textovy subor s nazvom user.cfg a do neho vlozis tieto prikazy:
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256
RenderDevice.TrippleBufferingEnable 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1
Render.DrawFps 1
WorldRender.FxaaEnable 0
RenderDevice.Dx11Enable 0
Render.PerfOverlayEnable 0
PostProcess.DynamicAOEnable 0
Render.DeviceVSyncEnable 0
WorldRender.MotionBlurEnable 0
Vyskusaj a napis ci to pomohlo. Ak sa ti nastavenia nepacia staci vymazat prikaz alebo cely cfg subor
Este mozes vyskusat to ze si v bf3 priecinku vytvoris textovy subor s nazvom user.cfg a do neho vlozis tieto prikazy:
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256
RenderDevice.TrippleBufferingEnable 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1
Render.DrawFps 1
WorldRender.FxaaEnable 0
RenderDevice.Dx11Enable 0
Render.PerfOverlayEnable 0
PostProcess.DynamicAOEnable 0
Render.DeviceVSyncEnable 0
WorldRender.MotionBlurEnable 0
Vyskusaj a napis ci to pomohlo. Ak sa ti nastavenia nepacia staci vymazat prikaz alebo cely cfg subor
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Mani myslel som ze to je netom (Teror-com) ale nakonec to bolo jak pise pepox, videopamatu asi. Mal som vsetko na ultra a obcas to lagovalo tak som stiahol par veci na high, mensi antialiasing a pohoda. Beha to jak po masle
Tak znicim teda tie textury na medium , a RAMkou to nemoze byt ? Beriem ohlad ze mam 3GB DDR2 667
moze to byt aj RAM. 3gb je asi malo. mne hra so systemom berie bezne 3.5GB aj viac.
Vies pride mi to cudne ked ludia co maju 4 jadra, i5 nie SB verzie ale starsie na 3.2ghz a vyssie, maju gtx 560 Ti HAWKA a 4-8gb ram tak maju na high detailoch 60 fps + , ja mam 4 Jadro AMD (je sice pravda ze AMD je sunka oproti intelu, ale az take rozdiely zas nevidim), gtx 560 ti a 3GB RAM A mam od 38 fps + . A este to moze byt GPU ale pochybujem , mam na defaulte jadro na 822 a s def. taktami hram B3 MP , ked dam kartu na 945mhz a dam test vo Furmarku alebo Heavene , tak je medzi 822 a 950 rozdiel 2-4 FPS takze asi to bude tymi ramkami, ked pises ze ti to taha 3.5GB a vyssie. A ja mam len 3 a to mam vsetko off, zapnute len B3 a vytazenie ram na 95% a vyssie. Pojdem asi dokupit ten slot. Jeden som nasiel 1GB ale posral sa , takze mam zatial nudzovo 3GB
Pochybujem ze henta zabugovana hra vyuziva vsetky 4 jadra. Tam sa to skor pocita na "raw" vykon jadra nez sucet vsetkych. Ak sa mylim tak ma opravte
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
neurotick mas pravdu, ked som pretocil hodne vysoko procak, hra mi prestala vyzierat tolko graf. pamete... Mani, daj si vsetko na medium, potom ty to pojde fajn.
Zdravím viete mi pomôcť. Nainštaloval som si hru Battlefield 3 išlo to všetko v poriadku cez ten Origin, ale v počítači mi nedovolí hrať syngelplayer. Raz mi to spustilo dal som sa na offline začal som kampaň a potom mi to začalo blbnúť a nakoniec mi vypisovalo že vyhladať riešenie a ukončiť alebo skončiť program .Ani multiplayer mi nechce spustiť. Procák mám 4jadrový intel a grafiku 512-ku ale teraz si nespomeniem aku značku. A musí sa to hrať cez ten Origin? Kus ma to štve prihlasovať sa ustavične. Poraďte strašne som sa tešil na tú hru a neviem si vôbec zadrviť. Treba nejake drivre stiahnuť či čo ja už fakt neviem.
Fakt vrelá vďaka za pomoc.
Fakt vrelá vďaka za pomoc.
Ahojte, presne tento istý problem mám aj ja ako píše Mani, z ničoho nič mi hra už týžden laguje v MPčku, neviete čím to môže byť spôsobnené ? Dakujem.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
jasne..jasne ti swapuje diskMani napísal:Nehram na ultra len par veci, vecsina high, nemoze to byt tym ze mam len 3GB RAM ?