nevie niekto ci sa da outlook pridat "na listu" kde je ICQ,hlasitost a tak? proste by mi nezavadzal na "hlavnej" liste...a ci by sa to dalo nastavit napr. ze by kazdych 5minut obnovoval nove spravy.....dik za odpovede
OUTLOOK
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
OUTLOOK
cawte!
nevie niekto ci sa da outlook pridat "na listu" kde je ICQ,hlasitost a tak? proste by mi nezavadzal na "hlavnej" liste...a ci by sa to dalo nastavit napr. ze by kazdych 5minut obnovoval nove spravy.....dik za odpovede
to vsetko mas standardne v nastaveniach outlooku. Proste zaskrtni moznost Pri minimalizovani minimalizovat do systray a kontrolovat maily a nastav si tam hodnotu vmin. aku chces. Osobne radsej kontrolujem maily cez Poppy. Nie je to narocne na RAM/CPU a kontroluje si vsetko samo a automaticky to bezi v trayi.
lenze tu moznost ma az Outlook 2003 a nevieme aky ma on...kafo napísal:to vsetko mas standardne v nastaveniach outlooku. Proste zaskrtni moznost Pri minimalizovani minimalizovat do systray a kontrolovat maily a nastav si tam hodnotu vmin. aku chces. Osobne radsej kontrolujem maily cez Poppy. Nie je to narocne na RAM/CPU a kontroluje si vsetko samo a automaticky to bezi v trayi.