sluchatka, iem, okolo 20€
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
sluchatka, iem, okolo 20€
kedze reklamacia na moje stare bola vybavena dobropisom, vyberam si nove stuple
cena okolo 20 eur (kludne aj o nieco viac, ak rozdiel stoji za to),
idealne z alzy (mam to najblizsie + tam mam ten dobropis..)
cize ktore su najlepsie?
// uvazujem nad
http://www.alza.sk/jays-a-jays-one-cerna-d246080.htm
cena okolo 20 eur (kludne aj o nieco viac, ak rozdiel stoji za to),
idealne z alzy (mam to najblizsie + tam mam ten dobropis..)
cize ktore su najlepsie?
// uvazujem nad
http://www.alza.sk/jays-a-jays-one-cerna-d246080.htm
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Re: sluchatka, iem, okolo 20€
a-jays vrelo odporucam ... len ak si cital recenziu tak vies ze jednotky sa velmi neoplatia - ja osobne mam dvojky (jedine co ma na nich stve je ze su leskle a taka drobnost -po case sa zacne ten napis na kabli zotierat ) ale hraju dobre
RAM: Corsair XMS3 8GB (4x2GB) 1600 CL7 SSD: INTEL 335 240GB HDD: WD6400AAKS
GPU: ASUS EAH6950 2GB + AC Xtreme+ PSU:FORTRON AURUM 600W
CASE: Lancool K58 Monitor: iiyama ProLite E2209HDS
Roccat Taito + Gigabyte Force M7 Thor, Gigabyte GK-K6800, JAYS a-JAYS Two, NOKIA Lumia 720
- landrower
- Pokročilý používateľ
preco sa neoplatia? (cital, nepamatam si)
Celkové zhodnotenie zvuku
A-jayz one ponúkajú veľmi široký záber použitia vďaka nenásilnej reprodukcii s dôrazom na bas čo však môže na druhú stranu niekomu prekážať.Stredy nie sú vytiahnuté, čo môže byť pri takom silnom a dôraznom base niekedy na škodu a v niektorých prípadoch sa to aj potvrdilo. S reprodukciou ľudského hlasu nemali slúchadlá väčší problém a jeho separáciu od zvyšku nahrávky zvládli dobre.Výšky sú dobré avšak nedetailné a v niektorých prípadoch poriadne nudné. Jedným dychom dodávam, že väčšine ľudí takýto prednes stačí a nejde o nič, čo by kvalitatívne degradovalo slúchadlá.
Čítajte viac: http://pc.zoznam.sk/jays-jays-one?page=2#ixzz1m1T38Itn
ide v podsate o to ze dvojky su trocha menej nabasovane (aspon co som ja pocul) - frekvencne pasmo je trocha vacsie
ale ak si nemal predtam nejake kvalitnejsie sluchadla tak ti to urcite nebude prekazat
A-jayz one ponúkajú veľmi široký záber použitia vďaka nenásilnej reprodukcii s dôrazom na bas čo však môže na druhú stranu niekomu prekážať.Stredy nie sú vytiahnuté, čo môže byť pri takom silnom a dôraznom base niekedy na škodu a v niektorých prípadoch sa to aj potvrdilo. S reprodukciou ľudského hlasu nemali slúchadlá väčší problém a jeho separáciu od zvyšku nahrávky zvládli dobre.Výšky sú dobré avšak nedetailné a v niektorých prípadoch poriadne nudné. Jedným dychom dodávam, že väčšine ľudí takýto prednes stačí a nejde o nič, čo by kvalitatívne degradovalo slúchadlá.
Čítajte viac: http://pc.zoznam.sk/jays-jays-one?page=2#ixzz1m1T38Itn
ide v podsate o to ze dvojky su trocha menej nabasovane (aspon co som ja pocul) - frekvencne pasmo je trocha vacsie
ale ak si nemal predtam nejake kvalitnejsie sluchadla tak ti to urcite nebude prekazat
RAM: Corsair XMS3 8GB (4x2GB) 1600 CL7 SSD: INTEL 335 240GB HDD: WD6400AAKS
GPU: ASUS EAH6950 2GB + AC Xtreme+ PSU:FORTRON AURUM 600W
CASE: Lancool K58 Monitor: iiyama ProLite E2209HDS
Roccat Taito + Gigabyte Force M7 Thor, Gigabyte GK-K6800, JAYS a-JAYS Two, NOKIA Lumia 720
- landrower
- Pokročilý používateľ
predtym som mal skullcandy ink'd, tiez prebasovane, a mne to vyhovovalo
inak doma pouzivam sennheiser HD201, co su celkom vyvazene sluchatka, ale na tom skor filmy a hry cize mi to tiez vyhovuje
inak doma pouzivam sennheiser HD201, co su celkom vyvazene sluchatka, ale na tom skor filmy a hry cize mi to tiez vyhovuje
jays dvojky alebo http://sluchadla.heureka.sk/akg-k-321/
to ze nie su "prebasovane" neznamena ze maju malo basov, skor ze maju pocuvatelne stredy+vysky
co to spravi potom aj ekvalizer (predpokladam ze pocuvas elektronicku hudbu/hiphop)
to ze nie su "prebasovane" neznamena ze maju malo basov, skor ze maju pocuvatelne stredy+vysky
co to spravi potom aj ekvalizer (predpokladam ze pocuvas elektronicku hudbu/hiphop)
- landrower
- Pokročilý používateľ
zle predpokladas, rock/metal prevazne
tak potom by si mal byt relativne OK bez ekvalizeru s vyssie menovanymi IEMs
na rock/metal potrebujes sluchadla ktore zahraju vsetky oblasti a nie len basy (aj ked tie su velmi podstatne)
na rock/metal potrebujes sluchadla ktore zahraju vsetky oblasti a nie len basy (aj ked tie su velmi podstatne)
- landrower
- Pokročilý používateľ
to jo, ale ja som si dost zvykol na vyzdvihnute basy (aj ked, ak to je riadne na ukor stredov/vysok tak potom nie)
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
a co takto doplatit na kvalitu, kt ti vydrzi vecne?
http://www.ebay.co.uk/itm/Vsonic-R02-Pr ... 942wt_1396
http://www.ebay.co.uk/itm/Vsonic-R02-Pr ... 942wt_1396
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- landrower
- Pokročilý používateľ
zo zahranicia si ja neobjednavam, keby sa dali na svk zohnat ....
- landrower
- Pokročilý používateľ
inak, nakoniec som kupil jays one, a som spokojny
zvukovy prejav maju celkom dobry, ale ten sa predpokladam este trocha upravi ako u vsetkych audio produktov...
tie silne basy mi vyhovuju (aj doma som zvyknuty mat basu zvyraznenu na repro...),
a este k tomu aj super dizajn mozno casom dvojky / trojky kupim, ale teraz som si tolko nemohol dovolit...
zvukovy prejav maju celkom dobry, ale ten sa predpokladam este trocha upravi ako u vsetkych audio produktov...
tie silne basy mi vyhovuju (aj doma som zvyknuty mat basu zvyraznenu na repro...),
a este k tomu aj super dizajn mozno casom dvojky / trojky kupim, ale teraz som si tolko nemohol dovolit...
- ZacI
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 20:13
Nechcem zakladať novú tému tak sa spýtam tuto:
pár hodín dozadu mi odišli creative ep 630 a kedže už sú po záruke potrebujem za nich náhradu
hudbu počúvam hlavne rock 90% (a všetky možné odvetvia rocku)
s tými creativami som bol celkom spokojný, ale za 2 roky som ich bol reklamovať asi 3x kvôli tomu, že sa mi furt polámal káblik pri jacku a nešlo mi jedno slúchatko
tak som sa rozhodol, že by som kúpil niečo kvalitnejšie ak by také niečo bolo a aby som to nemusel často reklamovať
teda okrem kvalitného zvuku chcem aby aj tie slúchatka niečo vydržali
cena: tých 35eur, ak by bolo fakt niečo brutálne tak možno aj viac
ďakujem
pár hodín dozadu mi odišli creative ep 630 a kedže už sú po záruke potrebujem za nich náhradu
hudbu počúvam hlavne rock 90% (a všetky možné odvetvia rocku)
s tými creativami som bol celkom spokojný, ale za 2 roky som ich bol reklamovať asi 3x kvôli tomu, že sa mi furt polámal káblik pri jacku a nešlo mi jedno slúchatko
tak som sa rozhodol, že by som kúpil niečo kvalitnejšie ak by také niečo bolo a aby som to nemusel často reklamovať
teda okrem kvalitného zvuku chcem aby aj tie slúchatka niečo vydržali
cena: tých 35eur, ak by bolo fakt niečo brutálne tak možno aj viac
ďakujem
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
- ZacI
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 20:13
Páčia sa mi, ešte som rozmýšľal, že vsonic-y by som zobral, ale to len z ebay, lenže s ebayom nemám žiadne skúsenosti čiže neviem čo a ako a hlavne nemám paypal
teda chcel by som sa opýtať či nie je niekto taký ochotný a vedel by mi kúpiť z ebayu tie sluchátka a ja by som mu potom zaplatil?
//tak teda om objednal tieto http://www.ebay.co.uk/itm/VSONIC-GR02-W ... 589261805c
snáď budú slúžiť dobre
teda chcel by som sa opýtať či nie je niekto taký ochotný a vedel by mi kúpiť z ebayu tie sluchátka a ja by som mu potom zaplatil?
//tak teda om objednal tieto http://www.ebay.co.uk/itm/VSONIC-GR02-W ... 589261805c
snáď budú slúžiť dobre
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB