...ty si obmedzeny len na slovensko??? uz asi 15 rokov su otvorene hranice tusim...miseno napísal:to by som chcel vedet gde ich aj fyzicky zozenies za tych 4000SK na slovensku.![]()
![]()
8O
btw. postovne je 15$. nie raz som odtial objednaval. 30 dolarov je vtedy, ak to ide cez ups a oni ti potom rucia, ze balik dojde "neposkvrneny".miseno napísal:no bol by som zvedavy ked ti dojde postovne 25 alebo 35 dolarov ako by si sa tvaril a hlavne ak by ta pamat robila nohodou problemy, nikdy nevies ako sa stym balikom zaobchadzalo pocas cesty. Preto hovorim o slovensku, lebo je to realita, aj by som sa vedel kochat 600MHz OCZ za 6litrov niekde v USA ked by som si aj tak neobjednal8)
Tie apacery idu do 470MHz na 2.5 tak v pohode som ich pridal do compu. Este jedna perlicka. Zabudol som zapnut vodnika pri starte pc a len tak sa hrabem v biose (asi 3 minuty) nabehnem do hw monitoring a CPU Temp 101 *C zapnem vodnika a 5sekund 50*C ale som si vydychol.Ivqo napísal:Dnes som objednal 2x512 apacer 2.5 tak uvidim zajtra.
...no este na toto som nadabil...miseno napísal:mike
mno potesil si ma s tym ceskym shopom, nevies este o niakom kde by mali za take celkom prijatelne ceny aj niake ine znacky pamati???