ASUS N6600GT AGP neduje, kto mi pomoze?
Lezgy s tvojho dopisu mam pocit "velky" ze v tomto smere tj smere elektroniky neveies skoro nic sory ak ano ale podla tej formulacie dopisu to asi tak pride kazdemu .V prvom rade nejde o diodu "urcite" a tym ze to zmeras na PCB sa tak akurat houby dozvies ci je PCB v poriadku to je dost kvalitny nezmysel a co sa tyka zakupenia takychto SMD suciastok su to bezne komponenty ako pre grafiky tak aj pre spotrebnu elektroniku kde su pouzite tieto SMD-cka a dostat ich kazdom lebsom elektroniku "predstav si ze aj v takom meste ako je Spisska Nova Ves takyto obchod je a nieje problem takuto suciastku zohnat" chce to len zistit kodove oznacenie suciastky a j potom nevidim problem.
ako som tak :8O: na svoje PCB tak som si vsimol ze ta SMD suciastka co ti chyba je takej istej farby ako ta na lavo od nej... taka hneda... ale boh vie ci ma aj tu istu kapacitu alebo ten isty odpor ako ta vadla nej... :roll: ... treba najsta na internete nakres PCBecka GF6600GT...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ