Verziu biosu som 2 krát skontroloval, to SUB SYSTEM ID som mal rovnaké ako vy (2600), len celkom presne nechápem ako mám cmd spustiť z toho istého priečinka v ktorom mám nvflash, doteraz som ho spúšťal tak, že som spustil normálne cmd a nvflash som presunul kurzorom do cmd okna. Tak nejako to má byť?
Heh 40 fps priemerne na max nastaveniach BF3 najnovsie ovladace najnovsi bios OC na 1džigaherdz az na to ze to zasekavalo co pripisujem malo vram... na 2aa to slo hratelne a nezasekavalo... kiez by sa dalo este 1gb dolepit
btw max fan speed 50% a max 76C po 2 hodinach
Na Twin Frozr II/OC som skúšal ale išiel velmi rýchlo preč ,otáčky ventilátora sa nezdvihly nad 40% ešte že mám na nej Arctic Cooler Accelero Xtreme Plus II ,stabilitu v dx11 posúdiť neviem všetko šlape ak má aj z originalom a Battlefield 3 na ultra z každou 560ti je samovražda .
Case: RAVEN RV01-MB: ASUS RAMPAGE V EXTREME,CPU: Intel Core i7-5960X,RAM :Corsair 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16,,PSU:Corsair AX1200 Digital ,VGA: 2x ASUS STRIX-GTX970 sli.
elementar tebe to seka?nemoze ti to brzdit cpu?pytam sa len preto ze mne to teraz frci uplne hladko , co som velmi rad ze si bf mozem vychutnat naplno a hlavne Hawka vobec neni nepocut ale fakt vobec ako keby bol v klude a teploty som mal teraz max70 za 30minut hry