Caute. Trapy ma jedna vec, a neviem sa dostat k tomu co mi to na 100% robi. Hram B3 detaily priblizne nastavene takto : 1680x1050, vsync off, textury medium, shadow medium,effect high,mesh high,terrain high,decoration high, aa 2x MSAA , AA post high a filtrovanie anisotropic 1x , HBAO ON+ FXAA injector. Proste normalne by som mal vraj mat nad 60 FPS. Ale ja mam od 40 a vyssie. A to mam 560 Ti ako ludia ktory ju maju maju nad 60 fps . Moze byt ze to je tym ze hram B3 na 822 mhz jadre a niektory 900-950 ? Ale zas ked som robil testy tak tam som mal rozdiel 3 FPS takze to asi nie. Niekedy ma to aj kopne, poseka. Ludia pisali ze mam stiahnut texture kvalitu na medium tak som ju dal , no niekedy to spravi. Proste ma trapy ze to nejde nad 60 FPS lebo bol by som rad keby mi to tak slo ked ma ist a nekopalo to. Niektori pisu ze 1GB je vraj obmedzenie na BF3 ale druhy ze nie ked nehram na fullHD, a ani nehram na full HD kedze BF3 hram na nizsom. Takze tie lagy a menej FPS moze byt sposobene tym ze mam 3GB RAM DDR 667 MHZ ? Ludia pisu ze im to taha minimalne 3.7GB z RAMKY ked hraju. Ja mam 3GB spolu a mam na 96% zatazenu ju, je mozne ze prave to je brzda pre hru ? Alebo Procesor ? Je mozne aby Phenom x4 3,3 GHZ to brdzil ?
Dakujem