no takze mam grafiku uvedenu v popise, kcem sa spytat ake ovladace pouzivate?? ja uprednostnujem z vl. skusenosti omegy, ale ta posledna verzia na baze catalystov 6.3 sa mi zda ze ide poslabise ako ta s 6.2, oplati sa davat vzdy najnovsie ovladace??? myslim ze to nemusi byt len dobre vzdy, alebo sa mylim??
Hoci mam GeForce FX5200 ale zmenu vykonu v ovladacy nevidim od 77.77 stale je to rovnake. Ale keD som mal 6600 tak som rozdiel vydel a brutalny. Proste na 77.77 mi Quake4 nesmierne sekal ale jak som dal 83.62 Quake aj 60 fps na plnych detailoch. co sa tyka modovanych ovladacov ja uprednosnujem NGO.
nManJofo napísal:Omegy su fakt dobre, ja mam sice len Catalyst 5.6, ale vyssie az chcu Service Pack 2, ktory si odmietam nainstalovat. BTW, neda sa to nejako obist?
Sa pozri na moj podpis a zistis....SP2 je pre mna uplne nepouzitelny a nechutne spomalujuci PC, navyse otravujuci s tym, ako mam "nezabezpeceny" PC. A firewall ala SP2..... nie dakujem, mam hardwarovy.
no k tomu SP2 by tu bolo velke OT. podla na je zbytocny (aspon premna)
k tym ovladacom >> ja som najviac spokojny /R9800PRO/ na omega 2590 sice stare, ale overene mozno poskusam aj ine, len by som potreboval skusenosti s R9×00 a porovnanie vykonov a kvality grafiky
kOsTi napísal:no nexcem byt uz velmi OT ale co uz... vsetky features SP2 sa v podstate daju vypnut a neviem o tom ze by nejak SP2 spomaloval Xp oproti SP1